Search

ΕΣΠΕΘΡ: Στα ίδια με πέρσι το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών, 7 οι ομάδες απο την Θράκη

Ολοκληρώθηκε η υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής για τα Εθνικά Περιφερειακά Πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής Γυναικών 2016-2017, που διοργανώνει η Α’ Περιφέρεια(ΕΣΠΕΘΡ).

Όπως πέρσι έτσι και φέτος το πρωτάθλημα περιλαμβάνει 13 ομάδες οι οποίες είναι οι: Α.Ο. Αμυγδαλεώνας, Α.Ο. Καβάλας, Α.Ο. Μαΐστρου, Α.Ο. Ορεστιάδας, Α.Ο. Σερρών Άρτεμις, Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας, Α.Σ. Γαία Δράμας, Α.Σ. Ερμογένης Ξάνθης, Α.Σ.Α.  Έβρος Σουφλίου, Γ.Σ. Δράμας, Μ.Γ.Σ. ΑΕ Κομοτηνής, Σ.Φ.Β. Ερμής Δράμας & Φοίνικας Αλεξ/πολης.

Το σύστημα διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων, οι ημερομηνίες κλήρωσης και έναρξης, θα ανακοινωθούν με Συμπληρωματική Προκήρυξη που θα εκδοθεί σύντομα. Με το δεδομένο να είναι πως όπως συνέβη και πέρσι το δεδομένο είναι πως θα πάμε σε δύο ομίλους ο ένας των ομάδων του Έβρου συν την Κομοτηνή και ο άλλος θα περιλαμβάνει τις ομάδες των Νομών Καβάλας, Δράμας και Σερρών ενώ στην μέση είναι ο Ερμογένης καθώς ο κάθε όμιλος έχει απο 6 ομάδες οπότε το μοναδικό ερωτηματικό είναι σε ποιό όμιλο θα συμπεριληφθεί η Ξανθιώτικη ομάδα.

 

Share it