Search

Πάμε ταμείο με γκολ στο ντέρμπι του Γκεζελκίρχεν!

Πρεμιέρα σήμερα και για μας στην δυνατή ομάδα του SportsAddict.gr, κάνοντας αρχή επιλέγοντας μια επιλογή αρκετά δυνατή η οποία μας πληρώνει και αρκετά καλά.

Ο λόγος για την αναμέτρηση του Γκεζελκίρχεν οπού η Σάλκε υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου.

Η Σάλκε έχει να κερδίσει την Μπάγερν από της 4 Δεκεμβρίου του 2010. Η Σάλκε προέρχεται απο την εκτός έδρας ήττα απο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τους οπαδούς της να περιμένουν καλύτερα πράγματα ελπίζοντας σε πολλά και με το νέο απόκτημα του συλλόγου των Ουκρανό Κονοπλιάνκα. Εκτός για το ματς με την Μπάγερν είναι οι Κόκε και Ουτσίντα.

Μετά το γλέντι της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στην Βέρντερ ταξιδεύει σε μια απο τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, έχοντας όμως την πολύ καλή προϊστορία αλλά και την φόρμα που την καθιστά το φαβορί. Ξανά αμφίβολοι λόγω τραυματισμού είναι οι Μπαντστούμπερ, Μπόατενγκ, Κομάν και Ρόμπεν.

Εκτιμώ πως παρά την αποχή των δυο εβδομάδων θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες και φυσικά βρίσκω σε ελκυστικές  τιμές το γκολ-γκολ, μια και φαντάζει κάτι παραπάνω απο εξαιρετικό οι αποδόσεις πάνω απο 1,75 που συναντά κανείς.

Παρασκευή 9/9, 21:30 ΣΑΛΚΕ – ΜΠΑΓΕΡΝ  G/G

Carew

Share it