Search

Ξεκίνημα με ήττες, αλλά και πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για το νέο Εθνικό

Έναν εντελώς διαφορετικό Εθνικό Αλεξανδρούπολης σε σχέση με την περσινή σεζόν του στη Γ’ Εθνική θα δούμε φέτος, καθώς μόνο δύο παίκτες (προς το παρόν αφού δεν αποκλείεται να επιστρέψουν κάποιοι) από το περσινό ρόστερ βρίσκονται και φέτος στην ομάδα.

Ο λόγος για τους Χρήστο Δούπα και Γιώργο Κυριζάκη, με όλους τους υπόλοιπους είτε να προέρχονται από την Κ20 είτε να έχουν πάει στην ομάδα του Έβρου με μεταγραφή. Όσο για τα φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Εθνικός μετράει 5 ήττες και 1 ισοπαλία. Έχασε εντός έδρας με 3-0 απ’ το Νέστο Χρυσούπολης, με 4-2 απ’ τον Ορεστη Ορεστιάδας, με 6-3 απ’ την Κ20 του ΑΟ Ξάνθης, με 4-3 από την Ελπίδα Σαππών και με 3-2 στο τελευταίο του χρονικά φιλικό από το ΑΛΕΞ. Η ισοπαλία ήρθε κόντρα στη Νίψα, με το τελικό 4-4 να χορταίνει με γκολ και θέαμα όλους τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο της ΠΑΕΝ.

Βέβαια τα παιχνίδια αυτά είναι κυρίως για τους προπονητές οι οποίοι βγάζουν τα συμπεράσματα τους αναφορικά με την φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες, αλλά και με την μεταγραφική ενίσχυση που πιθανώς να χρειάζεται η κάθε ομάδα.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Βασίλη Τσιομλεκίδη το Σάββατο 10/9 στις 17:30 εντός έδρας με τη Θράκη Φερών. Στη συνέχεια αντιμετωπίζει επίσης στο «Φώτης Κοσμάς» την Κυριακή 18/9 τον Έβρο Σουφλίου και παίζει μέσα στην Καππαδοκία την Τετάρτη 21/9. Για το αν ο Εθνικός δώσει και άλλα φιλικά θα κριθεί από το πρόγραμμα της ΕΠΣ Έβρου που θα γίενι γνωστό από την κλήρωση του πρωταθλήματος τη Δευτέρα 12/9.

Share it