Search

Γιάννης Ταουσιάνης: «Η πρεμιέρα πάντοτε είναι μια ιδιαίτερη αγωνιστική»

Έτοιμοι είναι όλοι στο «στρατόπεδο» του Α.Ο. Καβάλας για την πρεμιέρα της Κυρικής, απέναντι στην νεοφώτιστη Δόξα Προσκυνητών, στο Βερούλειο. 

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ

Ο τεχνικός του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ταουσιάνης έχει την τύχη να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, και μπορεί έτσι να καταστρώσει ανενόχλητος τα πλάνα του.

Χθες (08-09), ο προπονητής του Α.Ο.Κ. μαζί με τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Καπασάκη και Λευτέρη Γιαλούση, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε., οριοθετώντας τον φετινό στόχο, που δεν είναι άλλος απ’ την άνοδο, αλλά έθεσαν και μακροχρόνιους στόχους, όπως ο Γιαλούσης που μίλησαν για άνοδο στη Superleague σε δύο χρόνια. Κοινό σημείο των τριών, αλλά και του μέλους της διοικούσας επιτροπής, Πέτρου Πετρόπουλου, η ανάγκη για στήριξη της προσπάθειας του Α.Ο.Κ. από πλευράς κόσμου.

Αναφορικά με το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Δόξα Προσκυνητών, Γιάννης Ταουσιάνης ανέφερε:

Στο μυαλό μας, είναι μόνο η 1η αγωνιστική. Η Δόξα Προσκυνητών δεν έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό από πέρσι. Είναι ένα δεμένο σύνολο. Μια πειθαρχημένη ομάδα με κάποιες μονάδες με ενδιαφέρον. Εχει τον ενθουσιασμό και το κίνητρο. Είναι ένα παιχνίδι, που θέλει μεγάλη προσοχή και φυσικά σεβασμό στον αντίπαλο.

Η πρεμιέρα πάντοτε είναι μια ιδιαίτερη αγωνιστική.

Photo credits: kavalagoal.gr

 

Share it