Τέλος εποχής για τον πρώτο Θρακιώτη πρόεδρο της ΕΠΟ! Παραιτήθηκε ο Γ. Γκιρτζίκης

Την παραίτηση του υπέβαλε, όπως είχε διαμηνύσει ο ίδιος το προηγούμενο διάστημα, ο Ξανθιώτης πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Και ως εκ τούτου, οριστικά και αμετάκλητα δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ, που θα γίνουν τέλος Οκτωβρίου, έχοντας παραδώσει ήδη πάντως το… χρίσμα στον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας, Δημήτρη Ελευθεριάδη.

Ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της ομοσπονδίας ακολούθησε τον δρόμο των άλλων πέντε που παραιτήθηκαν από το Δ.Σ. της ΕΠΟ και οι οποίοι επίσης είναι κατηγορούμενοι για την υπόθεση με την “Κάρτα Υγείας”.

Οι Βαγγέλης Τοπολιάτης, Βαγγέλης Μαζαράκης, Γιώργος Καραμελίδης, Νίκος Προύντζος και Γιάννης Οικονομίδης, αποτέλεσαν και τυπικά παρελθόν χθες, κάτι που συνέβη σήμερα και με τον Ξανθιώτη παράγοντα.

Αυτό είναι το τέλος εποχής για τον Ξανθιώτη παράγοντα που μετέχει στην διοίκηση της ΕΠΟ απο το 1997, έχοντας περάσει απο διάφορες θέσεις, όπως αυτή του ταμία, του αναπληρωτή γενικού γραμματέα, και του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ). Τον Δεκέμβριο του 2014 μετά την παραίτηση του Γιώργου Σαρρή και ένα μήνα μετά, τον Ιανουάριο του 2015, ο Γιώργος Γκιρτζίκης τον αντικατέστησε ως προσωρινός αρχικά και εν συνεχεία αποσπώντας την θετική ψήφο 51 από τις 55 Ενώσεις, αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό και απο τα μεγαλύτερα που έχουν σημειωθεί ποτέ.

 

Share it