Search

Τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου, μετά από «διάλειμμα» δύο ετών, επαναλειτουργεί ο Ορέστης!

Το κενό που εντοπίζεται στο άθλημα του γυναικείου ποδοσφαίρου στον Έβρο, έρχεται να καλύψει ο Ορέστης Ορεστιάδας, με το νέο τμήμα του.

Έπειτα από ένα μικρό χρονικό διάστημα (2 χρόνια) η διοίκηση του Ορέστη αποφάσισε – και πολύ ορθά – την επανασύσταση του γυναικείου τμήματος.

Το άθλημα του γυναικείου ποδοσφαίρου, έχει επιτελέσει σημαντικά βήματα προόδου στην περιφέρεια της ΑΜ-Θ τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω της αγάπης κάποιων ανθρώπων και της μεθοδικής δουλειάς που επιτελούν, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή του.

O Έβρος συγκεκριμένα, θα διαθέτει πλέον και δεύτερη ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου, όπου θα μπορούν να απευθύνονται οι … γένους θηλυκού, λάτρεις της «στρογγυλής θεάς».

Σε πρώτο στάδιο, το νέο τμήμα του Ορέστη δεν θα συμμετάσχει στα νέο πρωτάθλημα, όμως επιθυμία των ανθρώπων του συλλόγου είναι αυτό να πραγματοποιηθεί αυτό στο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες μπορούν απευθυνθούν στον Ορέστη Ορεστιάδας είτε να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του τμήματος,  Χρήστο Χρηστούδη, στον αριθμό 6944292508. Το τμήμα θα παραμείνει «ανοιχτό» για εγγραφές και παρακολούθηση, ενώ οι προπονήσεις πραγματοποιούνται (μέχρι στιγμής) κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 11:00) ……

Υ.Γ.1 Η κεντρική φωτογραφία, είναι προ 3ετίας. Στο προσεχές μέλλον, θα υπάρξουν νέες …

Share it