Search

Ξεκινάνε οι εγγραφές στο τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Με ανακοίνωση, στην επίσημη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook), το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής του Εθνικού γνωστοποήσε την έναρξη των εγγραφών για την νέα περίοδο.

Θα είναι ο 3ος χρόνος «ζωής» του 14ου τμήματος του Εθνικού, το οποίο έχει καταφέρει την προηγούμενη διετία να βάλει την ρυθμική στον αθλητικό χάρτη της Αλεξανδρούπολης.

Η περσινή μάλιστα εκδήλωση στη λήξη της σεζόν, όπου είχε πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των προγραμμάτων των αθλητριών στο «Μ. Παρασεκυόπουλος», είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, αποδεικνύοντας πως η ρυθμική γυμναστική, αργά αλλά σταθερά , «μπαίνει στις καρδιές» όλο και περισσότερων αθλητριών.

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ -ΕΘΝΙΚΟΣΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 3

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 12 Σεπτέμβρη, ημερομηνία κατά την οποία θα μπορέσουν να ανανεώσουν την εγγραφή τους, οι αθλήτριες που προπονούνταν και πέρσι με το τμήμα, ενώ το επόμενο τριήμερο (13-14-15) ο σύλλογος θα δέχεται τις νέες εγγραφές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση : 

Οι εγγραφές του Τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής για τη νέα περίοδο, ξεκινούν από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 για τα κορίτσια που μετείχαν και πέρσι στην ομάδα και 13 -14 -15 Σεπτεμβρίου για τις νέες αθλήτριες. Ώρες εγγραφών 18:00-19:00 στο χώρο προπόνησης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης (Αδριανουπόλεως 59).
Οι προπονήσεις των μαζικών τμημάτων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 και θα είναι δυο φορές την εβδομάδα από μία ώρα σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί με τις εγγραφές.

Share it