Search

Και πάλι στα παρκέ η Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης!

Την σκληρή δουλειά ξεκίνησαν στην Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Απ’ την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, οι αθλητές της Ολυμπιάδας εισήλθαν στην δύσκολη περίοδο της προετοιμασίας, όπου θα μπουν οι βάσεις ώστε η ομάδα τους να δείξει ένα καλό πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Η «μαγιά» στην Ολυμπιάδα δεν άλλαξε πολύ, αφού απ’ το περσινό ρόστερ παρέμειναν οι: Αγγελίδης Ορέστης, Αγγέλου Θωμάς, Αλεξούδης Θανάσης, Βαλασίδης Θανάσης, Γιαβρίδης Μιχάλης, Δελχανίδης Σπύρος, Κελεπεκίδης Δημήτρης, Μπάτσικας Γιάννης, Μπεσλεμές Γιώργος, Παπαχρήστου Κυριάκος, Τσουρνακάκης Κωστας, Φυδανίδης Γιάννης, Χατέλος Δημήτρης και Χατέλος Σπύρος, ενώ νέες προσθήκες αποτελούν οι: Πασσιάς Αντώνης απ’ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ο Τσιφλίκογλου Μιχάλης απ’ την Ασπίδα Ξάνθης.

Όπως ανακοίνωσε η Ολυμπιάδα μέσω της επίσημης σελίδας της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook), ενδέχεται να πραγματοποιήσει ακόμη κάποιες προσθήκες.

Τους καλοθοσφαιριστές της ομάδας της Αλεξανδρούπολης περιμένει ένας μήνας κοπιαστικής δουλειάς, μέχρι τη 1 Οκτωβρίου, όταν θα έχουν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν», στο προγραμματισμένο φιλικό με τον Αστέρα Καβάλας, περσινό πρωταθλητή της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Share it