Search

Α.Ο.Ορεστιάδας: Συνέντευξη τύπου απ’ τον Β. Γκιζάνη τις προσεχείς μέρες για τα φλέγοντα θέματα του Α.Ο.Ο., ο οποίος ξεκίνησε προπονήσεις!

Έστω και χωρίς τον Μίχαλ Μέρτεν, τον νέο Γερμανό τεχνικό της ομάδας, ο Α.Ο.Ορεστιάδας “John Deere” ξεκίνησε Δευτέρα (05/06) την προετοιμασία του, ενόψει της νέας, δύσκολης αγωνιστικής περιόδου.

Απ’ τις προπονήσεις απουσιάζουν και οι ξένοι της ομάδας, όπως τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Βραζιλιάνος κεντρικός Athos Ferreira Costa, ο Τυνήσιος διαγώνιος Ibrahim Besbes και ο Κολομβιανός ακραίος William Restrepo, οι οποίοι αναμένονται στον βόρειο Έβρο, σύμφωνα με πληροφορίες του S.A., το αργότερο ως τις 13 Οκτωβρίου, μία  βδομάδα πριν το πρώτο σερβίς στη volleyleague(22-23/10).

Μία βδομάδα νωρίτερα θα αφιχθεί ο Γερμανός προπονητής (04/10), ενώ μέχρι τότε τις προπονήσεις θα πραγματοποιεί ο βοηθός του, Κωνσταντίνος Ντινούδης.

Η σεζόν μπορεί να μην ξεκίνησε ιδανικά για τον Α.Ο.Ο., λόγω του θέματος που προέκυψε με τον Γκούσταφσον αλλά και την αδειοδότηση του συλλόγου, όμως οι «πράσινοι» κατάφεραν στη συνέχεια τόσο να «κλειδώσουν» την συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα, όσο και να πραγματοποιήσουν μεταγραφές ξένων με καλά βιογραφικά.

Ο κόσμος, δείχνει έμπρακτα την αγάπη του για την ομάδα, μέσω της αγοράς  εισιτηρίων διαρκείας,η κίνηση των οποίων είναι σε ικανοποιητικό βαθμό, όπως ανέφερε στο S.A. μέλος της Διοίκησης, που επισήμανε και την σημαντική βοήθεια που λαμβάνει ο σύλλογος απ’ τους χορηγούς του, που ανανέωσαν μηδενός εξαιρουμένου την συνεργασία τους με τον Α.Ο.Ο..

Υ.Γ. Μέσα στην βδομάδα ή το αργότερο εντός της επόμενης, αναμένεται συνέντευξη τύπου του Β. Γκιζάνη, ο οποίος όπως έμαθε το S.A., θα αναφερθεί σε σημαντικά ζητήματα της ομάδας, όπως αυτό της εξόφλησης  χρεών.

 

 

Share it