Πρόβλημα με Χριστοδουλόπουλο στην ΑΕΚ ενόψει Ξάνθης

Μόλις τέσσερις προπονήσεις πριν το εναρκτήριο ματς της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, ο Τιμούρ Κετσπάγια είδε το όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου να μπαίνει στο ιατρικό δελτίο.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε μια σύσπαση στον αριστερό δικέφαλο και δεν κατάφερε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της προπόνησης. Το πρόβλημα με μια πρώτη εκτίμηση, δεν φαίνεται να είναι σοβαρό. Όμως προφανώς χρειάζεται προσεκτική διαχείριση. Άλλωστε ο Χριστοδουλόπουλος έχει ανεβάσει στροφές από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε προπονήσεις με την ΑΕΚ. Και γι αυτό και απαιτείται προσοχή.

Πάντως με δεδομένο πως την Κυριακή (11/9) υπάρχει το ματς με την Ξάνθη, ο Κετσπάγια έχει κάθε λόγο να ανησυχεί. Παρόλο που θα πρέπει να περιμένει την αυριανή (8/9) προπόνηση για να διαπιστώσει αν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Εκτός από τον Χριστοδουλόπουλο στο  απουσιολόγιο των Σπάτων ήταν και τα ονόματα των διεθνών Πέτρου Μάνταλου, Μπακασέτα και Μπάρκα, που ακόμα δεν έχουν επιστρέψει από την Πορτογαλία.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Ξάνθη

Έστω και αν το πρωτάθλημα ξεκινά από την 3η αγωνιστική, η ΑΕΚ και πάλι έχει εναρκτήριο ματς εντός έδρας. Μόνο που θα είναι η Ξάνθη ο αντίπαλος και ο όχι ο Παναιτωλικός όπως προέβλεπε αρχικά η πρεμιέρα. Πάντως η ΑΕΚ έβγαλε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής (11/9) και μάλιστα με χαμηλότερη τιμή, στα 5 ευρώ. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι βάσει του νέου αθλητικού νόμου για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση των εξής απαραίτητων στοιχείων ανά φίλαθλο:

  • ταυτότητα ή διαβατήριο
  • ονοματεπώνυμο
  • αριθμός ΑΜΚΑ (και των παιδιών για τα παιδικά εισιτήρια), με υποχρεωτική επίδειξη εγγράφου – σχετικής βεβαίωσης από αρμόδιο φορέα

Επίσης, το ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον εντός έδρας αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΑΕΚ – Ξάνθη (Κυριακή 11/09, 16:00) έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία.

(Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας)

Το on line σύστημα λειτουργεί από την επίσημη ιστοσελίδα μας (www.aekfc.gr) όλο το 24ωρο και η προπώληση γίνεται μέσω internet με τη χρήση Η/Υ ή mobile συσκευών (tablet και smartphone κινητών). Η πώληση αφορά μόνο τα κανονικά εισιτήρια (ενηλίκων) και πρόκειται να ολοκληρωθεί την ημέρα του αγώνα στις 14:30.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από την Πέμπτη 08/09 έως και το Σάββατο 10/09 από τις 10:00 έως τις 17:00.

Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

  • σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
  • εκδοτήριο μπάσκετ από τις 13:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
  • εκδοτήριο Κύμης από τις 13:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
  • εκδοτήριο θύρας 12 από τις 13:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Θύρες 1, 15, 35 : 5€

Θύρες 3, 5, 7, 11, 13 : 15€ (Παιδικά 5€)

Θύρα 9 : 25€ (Παιδικά 10€)

Θύρα 29 : 40€ (Παιδικά 15€)

Θύρες επισήμων Ρ1, Ρ2 : 100€ (Παιδικά 40€) – παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο parking P4 (είσοδος από Πύλη Β) με την επίδειξη του εισιτηρίου για τη θύρα των επισήμων.

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ, τις ημέρες της προπώλησης στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται σε όλα τα εκδοτήρια.

Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά από 11 έως και 17 ετών. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους και γι’ αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2006), με μόνη προϋπόθεση οι συνοδοί των παιδιών άνω των 8 ετών να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της, λόγω της σημαντικής καθυστέρησης που θα δημιουργηθεί κατά την έκδοση των εισιτηρίων με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων για τη συμμόρφωση στις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους κατά την προπώληση και την ημέρα του αγώνα τουλάχιστον δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα”.

Share it