Search

Το scouting απ’ τις αντιπάλους της Α.Ε.Δ.! (pics)

Στο «Φώτης Κοσμάς», πέραν των πολυάριθμων -και λόγω του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του αγώνα- θεατών στο παιχνίδι της Α.Ε.Κ. Έβρου με την Α.Ε.Διδυμοτείχου,  υπήρξαν και κάποιοι που είχαν έναν ακόμη, ιδιαίτερο λόγο, να ξοδέψουν το απόγευμά τους, στο Δημοτικό Στάδιο της Αλεξανδρούπολης.

Με την πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη να κοντεύει να τελειώσει και λίγος χρόνος να μεσολαβεί μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, οι προπονητές των αντιπάλων της Α.Ε.Δ. ομάδων, δεν έχασαν την ευκαιρία να… τσεκάρουν την αγωνιστική ετοιμότητα των πρωταθλητών.

ΦΛΩΡΟΣ -ΤΣΑΠΑΝΗΣ

Ο προπονητής της Ένωσης Άνθειας/Αριστείνου, Μιχάλης Φλώρος, η ομάδα του οποίου υπήρξε πέρσι το αντίπαλον δέος της Α.Ε.Δ. στην «μάχη» του πρωταθλήματος, δεν μπορούσε να λείπει απ’ τις εξέδρες, στις οποίες βρέθηκε μαζί με τον captain της Ένωσης, Μάκη Τσαπάνη.

ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ - ΘΩΔΗΣ

Λίγα μόλις μέτρα μακριά απ’ τον coach και τον captain της Ένωσης, παρακολουθούσαν την αναμέτρηση, ο νέος προπονητής του ΑΛΕΞ, Βαγγέλης Καραπαναγιώτου, επίσης μαζί με τον αρχηγό του, Δημήτρη Θωδη.

ΤΣΙΟΜΛΕΚΙΔΗΣ-ΔΟΥΠΑΣ-ΚΥΡΙΖΑΚΗΣ

Ίδιο σκηνικό και απ’ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, με τον νέο τεχνικό Βασίλη Τσιομλεκίδη, να παρακολουθεί την αναμέτρηση μετά του αρχηγού Χρήστου Δούπα, αλλά με μόνη διαφοροποίηση πως υπήρχε και …. τρίτος στην παρέα, ο Γιώργος Κυριζάκης.

Όσο η έναρξη της σεζόν πλησιάζει, τόσο θα αυξάνει η ανάγκη από πλευράς των τεχνικών επιτελείων των ομάδων, να συλλέξουν πληροφορίες για τις αντιπάλους ομάδες τους. Το φιλικό της Α.Ε.Κ. Έβρου με την Α.Ε.Διδυμοτείχου ήταν η κατάλληλη ευκαιρία, την οποία φυσικά δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη. Οι προπονητές είδαν την Α.Ε.Δ.,  να κερδίζει με 2-5 την Α.Ε.Κ. Έβρου και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των «πρασίνων».

Υ.Γ.1 Πολλά μπράβο στις διοικήσεις των δύο ομάδων για την πραγματοποίηση του φιλικού, γι’ αυτόν τον ευαίσθητο σκοπό, την ενίσχυση των παιδικών χωριών SOS.

Υ.Γ.2 Δεν εντοπίσαμε στο γήπεδο, τον προπονητή της τέταρτης ομάδας απ’ την Αλεξανδρούπολη, που συμμετέχει στην εν λόγω κατηγορία. Αντίθετα στις εξέδρες βρέθηκε το μέλος της διοίκησης του Ιπποκράτη,  Κώστας Θεοδοσόπουλος.

Share it

3 Απαντήσεις