Search

Σκόραρε ο Τοροσίδης, βασικός ο Μάνταλος στην πρεμιέρα με το δεξί της Εθνικής κόντρα στο Γιβραλτάρ

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Μουντιάλ η Εθνική Ομάδα, καθώς νίκησε με 4-1 το Γιβραλτάρ επιτυγχάνοντας τρία γκολ στο τελευταίο τετράλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Μάλιστα αυτός που έγραψε το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης ήταν ο Ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος είχε συμβολή και στο δεύτερο τέρμα της Ελλάδας, με το οποίο ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ.

Ο αμυντικός της Μπολόνια αγωνίστηκε βασικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα, σε αντίθεση με τον Κομοτηναίο Πέτρο Μάνταλο που αγωνίστηκε για 62′ λεπτά προτού αντικατασταθεί απο τον Γιαννιώτα.

Πάντως, η Εθνική τα… χρειάστηκε στο Αλγκάβρε της Πορτογαλίας, όταν είδε το Γιβραλτάρ στο 26′ με τον Γουόκερ να ισοφαρίζει το γκολ του Μήτρογλου που από το 10′ είχε ανοίξει το σκορ. Το 2-1 έγινε με αυτογκόλ του Βάισμαν στο 44′ καθώς προσπάθησε να διώξει την μπάλα σε χαμηλή σέντρα του Τοροσίδη αλλά την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Φορτούνης έκανε το 3-1 και στο δεύτερο των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Ξανθιώτης βγήκε από δεξιά και πέτυχε από πλάγια με σουτ ένα πολύ ωραίο γκολ για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μέρος η Εθνική δημιούργησε φάσεις αλλά χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα/

Επόμενα ματς σε ένα μήνα, αυτά απέναντι στην Κύπρο στο Καραϊσκάκη και την Εσθονία στο Τάλιν, όπου θα επιδιωχθεί το τρία στα τρία στα πρώτα ματς του ομίλου.

Share it