Search

Απο τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής στα Κ15 της Ξάνθης ο Αδαμάντιος Καλογρανάς!

Συνεχίζει να επενδύει σε ταλέντα της ευρύτερης περιοχής της Θράκης η ΠΑΕ Ξάνθη, που προχώρησε στην απόκτηση του ταλαντούχου 14χρονου Αδαμάντιου Καλογρανά απο την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

kalogranas1Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που θα στελεχώσει τα Κ15 της Ξανθιώτικης ΠΑΕ, και θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Super League βρέθηκε το απόγευμα συνοδευόμενος απο τον Πρόεδρο της Ακαδημίας και βετεράνο ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Γιώργο Μαρινάκη και τον Διευθυντή της Ακαδημίας Δημήτρη Παγωνίδη στα Πηγάδια οπού συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Ξάνθης Άρη Πιαλόγλου, όπως βλέπετε στην φωτογραφία δεξιά, οπού έπεσαν οι υπογραφές και ο ταλαντούχος Κομοτηναίος θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά με τον Δημόκριτο στο στήθος.

Το σχετικό δελτίο τύπου της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής αναφέρει:

Με το παρόν δελτίο τύπου ανακοινώνεται η μεταγραφή του Καλογρανά Αδαμάντιου από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ στην Π.Α.Ε ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ (Κ15). Θα θέλαμε να ευχηθούμε στον ποδοσφαιριστή μας καλή σταδιοδρομία στο καινούργιο του ξεκίνημα με δύναμη και υγεία!! Επίσης μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες μεταγραφές των παιδιών μας που βρίσκονται στο στόχαστρο διαφόρων Π.Α.Ε.

Share it