Search

Χρηστουηλίας: «Τα παιδιά του Εθνικού είναι άξια θαυμασμού»

Μία ανάσα από το Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων έφτασε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Ο προπονητής της παιδικής ομάδας Χρήστος Χρηστουηλίας, μέσα από επιστολή του στο SportsAddict.gr, θέλησε να συγχαρεί τους αθλητές του για αυτό που κατάφεραν και κυρίως γιατί όπως τονίζει «φέτος όλοι μαζί δεν έγιναν απλά μία ομάδα, αλλά οικογένεια».

Αναλυτικά:

«Η χρονιά μας έφτασε στο τέλος της με ένα αποτέλεσμα που δεν μας χαροποίησε γιατί θα θέλαμε πολύ να βρεθούμε και στην επόμενη φάση. Πιστεύω ότι τα παιδιά άξιζαν να βρεθούν στο Final 4 και ξέρω ότι το θέλανε πάρα πολύ και αυτά αλλά και εγώ. Όπως και να έχει καταφέραμε φέτος να γίνουμε ομάδα και μέσα από πολλές δυσκολίες να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Τα παιδιά όλη την χρονιά στερήθηκαν γιορτές, αργίες, μαθήματα και οικογένεια για να προπονηθούν και να καταφέρουν να φτάσουν εδώ.

Εγώ θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους μου τους αθλητές που έμειναν δίπλα μου όλη την χρονιά και που πάλεψαν μαζί μου τόσες δυσκολίες. Αυτά τα παιδιά είναι άξια θαυμασμού για τη θέληση για νίκη, για την αγάπη που δείξανε προς εμένα τον ίδιο και την φανέλα που φορούσαμε. Ο στόχος μας έχει επιτευχθεί και κλείνουμε την σεζόν με ένα πολύ θετικό πρόσημο και με πολλές εμπειρίες για τη νέα σεζόν. Η αρχή έγινε και δείξαμε πως είμαστε ικανοί για πολλά περισσότερα και θα το αποδείξουν γιατί μπορούν και έχουν την δύναμη να το κάνουν. Φέτος καταφέραμε να γίνουμε οικογένεια και όχι απλά ομάδα. Από την φετινή μου ομάδα δε θα άλλαζα κανέναν από τους αθλητές μου και δε θα ζητούσα τίποτα παραπάνω. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μου και πολλά μπράβο!!

Τάσος Βαφειάδης
Νίκος Μπατίλης
Βασίλης Μορφίνης
Λάμπρος πιτακουδης
Κωνσταντίνος Γκοντοβός
Δημοσθένης Πατλάκας
Πέτρος Σισμανίδης
Αστέρης Χατζηλίδης
Κοσμάς Καραμανίδης
Γιάννης Λομπούτης
Πάνος Παλαβουζόπουλος
Δημήτρης Γεωργακούδης
Χρήστο Δημητρακόπουλος
Κυριάκος Μπαμπλής
Μάριο Αλεξιάδης
Παύλο Κώτουλας

Και τελευταίο θα αφήσω τον μικρότερο και αγαπημένο μου παίκτη και την ψυχή της ομάδας μας Γεώργιο Μήλια».

 

Share it

Μία Απάντηση

  1. Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο και στον προπονητή, ο οποίος κατάφερε να δέσει την ομάδα και να αποκτήσει την εμπιστοσύνη των παικτών του. Τελικά μόνος του χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια κατάφερε να τους φτάσει λίγο πριν το final 4, όπου εκεί είναι η πραγματική θέση της. Καλή επιτυχία στην Ορεστιάδα. Καραμανίδης Δημήτρης.