Search

Ο απολογισμός της 22ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 24 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 2 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με την 22η αγωνιστική η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ήταν αυτός που τερμάτισε τελικά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αφού νίκησε τον Ορφέα Ξυλαγανής και εκμεταλλεύτηκε την επικράτηση της Δόξας Γρατινής επί του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου. Δόξα Σώστη και Ελπίδα Σαπών αναδείχθηκαν ισόπαλες, ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων κατέκτησε τελικά τους τρεις βαθμούς της νίκης, ενώ σημαντικά τρίποντα πήραν επίσης Μεσσούνη και Ορφέας Στρύμης.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών σε play-off και play-out, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Ορφέας Στρύμης-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 3-0

Πανηγυρίζοντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, ο Ορφέας Στρύμης κέρδισε τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής με 3-0 και τερμάτισε στην 9η θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μαυρόπουλο στο 20′, ο Παππάς στο 75′ έκανε το 2-0, ενώ στο 85′ και πάλι ο Μαυρόπουλος, που είναι ο πρώτος σκόρερ του Ορφέα με 5 γκολ, έγραψε το τελικό 3-0.

Κομψάτος Πολυάνθου-ΑΟ Μεσσούνης 2-3

Συναρπαστικό ήταν το ντέρμπυ των ουραγών, σε ένα παιχνίδι με δύο ανατροπές. Ο Κομψάτος Πολυάνθου αν και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 0-1, δέχτηκε μέσα σε πέντε λεπτά δύο γκολ, με την Μεσσούνη να παίρνει μια σημαντική νίκη, γλυτώνοντας την τελευταία θέση και δηλώνοντας ετοιμοπόλεμη για την μάχη της σωτηρίας. Οι μπλε προηγήθηκαν στο 10′ με τον Πετρίδη, ο Καμμάς με δύο προσωπικά τέρματα στο 43′ και το 46′ έκανε το 2-1. Στο 65′ ο Χατζηγεωργίου ισοφάρισε σε 2-2 από το σημείο του πέναλτι και πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο ίδιος έγραψε το τελικό 2-3. Να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι έχασαν και πέναλτι με τον Κυριακίδη.

Δόξα Σώστη-Ελπίδα Σαπών 1-1

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Δόξα Σώστη και Ελπίδα Σαπών, με το αποτέλεσμα να μην βγάζει κερδισμένη καμία από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3′ με το νέο μεγάλο αστέρι του τοπικού πρωταθλήματος, Μάρτιν Γκεοργκίεφ, ενώ στο 39′ ο Αμέτ Ερκάν ισοφάρισε σε 1-1. Αυτό ήταν το 15ο τέρμα του έμπειρου επιθετικού της Ελπίδας, με το οποίο ανέβηκε και πάλι μετά από καιρό στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Ορφέας Ξυλαγανής-ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-3

Το αποτέλεσμα που τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας κατέκτησε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που νίκησε με 1-3 τον Ορφέα Ξυλαγανής. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη μπορεί να γνώρισαν την ήττα, η οποία δεν τους κόστισε και πολύ, μιας που διατήρησαν την διαφορά των επτά βαθμών από την 8η θέση και έτσι θα ξεκινήσουν στα play-out έχοντας μεγάλο προβάδισμα. Στο 4′ και το 44′ ο Γαβριήλ έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με 0-2, στο 63′ ο Αραμπατζής μείωσε σε 1-2, ενώ στο 67′ ο Ρουμπιές από το σημείο του πέναλτι έγραψε το τελικό 1-3.

Δόξα Γρατινής-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 3-1

Με 3-1 νίκησε η Δόξα Γρατινής τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου σε ένα ματς πραγματικό ντέρμπυ, με πολλά νεύρα, ένταση και παράπονα των φιλοξενούμενων για την διαιτησία. Η Δόξα προηγήθηκε με τον Κυριακόπουλο στο 10′ και ο Μέγας ισοφάρισε στο 28′ με τον Ντεμιρτσίδη. Στο 53′ ο Κακουλίδης έκανε το 2-1 και στο 58′ ο Σεφκέτ Σελήμ έγραψε το τελικό 3-1. Πολλά τα παράπονα του Μέγα τόσο για unfair play όσο και για την διαιτησία, με τους γαλανόλευκους να τελειώνουν το ματς με τρεις κόκκινες κάρτες.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Αναγέννηση Παγουρίων 4-2

Τα εύκολα δύσκολα πήγε να κάνει ο Σπάρτακος που κέρδισε τελικά με 4-2 την μαχητική πάντα Αναγέννηση Παγουρίων. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από το πρώτο ημίχρονο με 3-0, χάρη στα τέρματα του Γρίβα στο 10′ με πέναλτι και στο 35′ και του Παρασκευόπουλου στο 20′. Η Αναγένννηση δεν τα παράτησε και μείωσε σε 3-2 με τον Κοκολάκη στο 46′ και τον Πολυμένοφ στο 68′, με τον Κουβεργιανό να σημειώνει στο 81′ το τελικό 4-2.

Θυμηθείτε την τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος!

Θυμηθείτε τις αρχικές ειδικές βαθμολογίες σε play-off και play-out!

 

Share it