Search

Δεν το κουνάει απο την Τρίπολη ο Σάββας Παντελίδης που ανανέωσε μέχρι το 2020!

Με τον καλύτερο τρόπο εξαργύρωσε ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού Σάββας Παντελίδης την εξαιρετική πορεία του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες έχουν φτάσει στο σημείο, χάρις στον έμπειρο προπονητή, να διεκδικούν με αξιώσεις την πέμπτη θέση γι’ αυτό και η διοίκηση αποφάσισε να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Έτσι, την Πέμπτη (22/3) ανακοινώθηκε ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Σάββα Παντελίδη, μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτέλεσε προϊόν της άριστης συνεργασίας και της αμοιβαίας εκτίμησης μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο προπονητής της ομάδας μας, συμφώνησε και θα παραμείνει στο σύλλογο για να συνεχίσει το έργο του, για ακόμη δύο χρόνια».

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Σάββας Παντελίδης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι στην Τρίπολη μέχρι και σήμερα που φτάσαμε στην επέκταση της συνεργασίας μας. Στο διάστημα αυτό πετύχαμε αρκετά και τώρα έχουμε χρόνο να πετύχουμε ακόμη περισσότερα, καθώς υπάρχει μια καλή βάση από τη φετινή χρονιά. Στόχος μου είναι να εξελίξουμε την ομάδα και τον τρόπο παιχνιδιού μας όσο καλύτερα γίνεται».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της αρκαδικής ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Σάββα Παντελίδη. Πρόκειται για έναν προπονητή, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πλέον την ομάδα και από το καλοκαίρι θα έχει τη δυνατότητα να χτίσει τον Αστέρα που όλοι ονειρευόμαστε! Ο Σάββας Παντελίδης είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία και στο όραμα που εδώ και δεκαπέντε χρόνια χαράζουν οι ιδιοκτήτες του συλλόγου, Γιάννης Καϋμενάκης και Δημήτρης Μπάκος».

Share it