Search

Photos: Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο “Αλέκος Καρυπίδης” του ΣΕΠΚ στην Κομοτηνή! Οι 4+2 βραβεύσεις

Με τους προπονητές της Θράκης και όχι μόνο να δίνουν δυναμικό παρών ολοκληρώθηκε το δεύτερο Τοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ για το 2018.

Το «Αλέκος Καρυπίδης» που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος σε συνεργασία με την Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. το διήμερο 16-17 Μαρτίου στο «ΕΑΚ Κομοτηνής» περιλάμβανε υψηλού επιπέδου ομιλίες από τους Ροδόπουλο, Κοκκινόπουλο, Λεμονίδη και Μολυβδά, με τους παρευρισκομένους να παρακολουθούν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις ομιλίες.

Πριν την έναρξη του Σεμιναρίου ο ΣΕΠΚ δια του Αντιπροέδρου του, Σούλη Μαρκόπουλου, απένειμε τιμητική πλακέτα στη σύζυγο του Αλέκου Καρυπίδη, καθώς το Σεμινάριο ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του. Ενώ επίσης τιμήθηκαν απο τον Σύνδεσμο  οι Θόδωρος Ροδόπουλος, Σωτήρης Κοκκινόπουλος, Νεοκλής Λεμονίδης και Θανάσης Μολυβδάς για της υψηλού επιπέδου ομιλίες τους καθώς έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μοιράστηκαν πολύτιμες γνώσεις και λεπτομέρειες. Επίσης τιμήθηκε και ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκος Νικολόπουλος, ως διοργανωτής του Σεμιναρίου.

Το παρών στο Σεμινάριο έδωσαν δεκάδες προπονητές, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στο Κλειστό της Κομοτηνής βρέθηκαν αρκετοί τεχνικοί, οι οποίοι ταξίδεψαν από τις τριγύρω περιοχές αποδεικνύοντας ότι υπάρχει μεγάλη θέληση για επιμόρφωση. Μετά το τέλος όλοι οι παρευρισκόμενοι αποχώρησαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις ομιλίες που παρακολούθησαν.

 

Share it