Search

Οι εκπρόσωποι Αλεξανδρούπολης & ΥΑΒΕ μιλούν για τον μεταξύ τους τελικό!

Στο match programme του τελικού μίλησαν οι εκπρόσωποι των δύο φιναλίστ του τελικού Super Cup Αστυνομικών Διευθύνσεων Ελλάδας που θα διεξαχθεί στις 20 Μαρτίου στην Αλεξ/πολη.

Ο προπονητής της Αλεξ/πολης Βασίλης Τσιομλεκίδης είπε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά την διοργανώτρια αρχή για την ανάθεση της οργάνωσης του Τελικού στο Παράρτημα Βορείου Ελλάδος και την πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Η Δ.Α. Αλεξανδρούπολης έπειτα από 5 χρόνια αδράνειας επανιδρύθηκε μετά από παρότρυνση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Α. Μακεδονίας & Θράκης Υποστρατήγου κ. Μενεξίδη. Με αυτή την αφορμή καθώς και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί αποσπασμένοι νέοι αστυνομικοί στην Διεύθυνσή μας, οι οποίοι γνωρίζουν και ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, άρχισε η υλοποίηση αυτής της σκέψης.

Ως αποτέλεσμα αυτής της νέας προσπάθειας ήταν η κατάκτηση του 17ου Πρωταθλήματος Αστυνομικών Διευθύνσεων Ελλάδος που διοργανώνεται από το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών και της ευκαιρίας να διεκδικήσουμε μέσα στα πλαίσια του ‘’ευ αγωνίζεσθε’’ και της συναδελφικής αλληλεγγύης που μας διακατέχει, τον τίτλο του Υπερπρωταθλητή Ελλάδος.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς καθώς και όλους του ανθρώπους και τους Δημόσιους Φορείς που αγκάλιασαν το εγχείρημα μας και βοήθησαν εμπράκτως για την υλοποίηση αυτού του Τελικού. Καλό παιχνίδι με
υγεία και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Ο Γενικός Αρχηγός της Υπηρεσίας Ασφαλείας Βουλής των Ελλήνων τόνισε:

«Θα ήθελα να καλωσορίσω όλο το φίλαθλο κόσμο της Αλεξανδρούπολης.

Η ομάδα της Υπηρεσίας Ασφαλείας Βουλής Ελλήνων (Υ.Α.Β.Ε.) διεκδικεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο της Υπερπρωταθλήτριας Ελλάδος και ευελπιστώ να είμαστε τόσο ικανοί όσο και τυχεροί έτσι ώστε να τον κατακτήσουμε και φέτος και να διατηρήσουμε τα σκήπτρα σε αυτό το θεσμό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίχτες της ομάδας μου που βρίσκονται όλα αυτά τα χρόνια κοντά μας και γράφουν την δικιά τους ιστορία στις υπηρεσιακές διοργανώσεις.

Επιπλέον να ευχαριστήσω τον χορηγό μας, χωρίς την συνδρομή του οποίου δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της αποστολής μας στην Αλεξανδρούπολη.

Εύχομαι να γίνει ένας όμορφος αγώνας που θα τον απολαύσουν όσοι παραβρεθούν στο
γήπεδο».

Share it