Search

Με ελεύθερη είσοδο τα δύο μεγάλα παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων στην Ξάνθη! Η μεγάλη ευκαιρία της ΑΜ-Θ

Μια μεγάλη ευκαιρία έχει ο φίλαθλος κόσμος της Εθνικής Ελπίδων, που καλείται να στείλει το δικό του μήνυμα προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πως και η Περιφέρεια μας είναι ΕΔΩ και είναι ικανή να φιλοξενεί παιχνίδια των Εθνικών μας ομάδων.

Άλλωστε απο την στιγμή κιόλας που δεν θα υπάρχει είσοδος, και μιλάμε για μια τρομερή φουρνιά ταλαντούχων ποδοσφαιριστών δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην υπάρχει μεγάλη παρουσία κόσμου στις εξέδρες του Xanthi Arena.

Η είσοδος για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής μας Ελπίδων, την Πέμπτη 22 με το Σάν Μαρίνο(17:00) και την Τρίτη 27 με την Τσεχία(16:00), θα είναι δωρεάν και έτσι αποτελεί μια καλή ευκαιρία για όλους και  ειδικά τους γονείς με τα παιδιά τους να δώσουν το παρών και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των διεθνών μας ποδοσφαιριστών./

Οι αγώνες που θα διεξαχθούν είναι για την προκριματική φάση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21 που θα διεξαχθεί στην Ιταλία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ισοβαθμεί στην 1η θέση μαζί με την ομάδα της Κροατίας και έχει αυξημένες πιθανότητες να βρεθεί στην τελική φάση.

Share it