Search

Photos: Ψυχωμένος Ορφέας πήρε την ισοπαλία στην Καβάλα με γκολάρα του Ξαντινίδη!

Σε ένα ματς με πολύ ένταση, πάθος και τρομερό θέαμα παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, Καβάλα και Ορφέας Ξάνθης έμειναν ισόπαλοι με 2-2, παρότι η ομάδα της Ξάνθης αγωνίστηκε για 70+ λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Το ματς είχε δύναμη και πάθος, με τα αίματα να ανάβουν στο 20′ όταν μετά απο έντονα παράπονα των παικτών του Ορφέα, για μη τήρηση του φέιρ πλέι, ο Αδαμάκης νίκησε τον Ρούφο για το 1-0. Τα νεύρα που προκάλεσε αυτή η απόφαση επέφεραν ένταση και την αποβολή του Ηλία Μακράκη με απευθείας κόκκινη ενώ αποβλήθηκε απο το γήπεδο και ο γυμναστής της Καβάλας.

Η ένταση “πώρωσε” τους παίκτες της ξανθιώτικης ομάδας που απείλησαν με τον Πασχαλάκη, όμως στο 35΄οι γηπεδούχοι κατάφεραν με τον Ξόμπλιο να βρουν και δεύτερο γκολ, όμως η αντίδραση του Ορφέα ήταν άμεση και στο 39′ μείωσαν σε 2-1 με τέρμα του Τορομανίδη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα μπήκαν  πιο δυνατά απείλησαν με 3 καλές στιγμές τον Ρούφο, έχοντας και δύο δοκάρια με Βαλαβανόπουλο και Ξομπλιό. Τα νεύρα όμως δεν έλειψαν με τους ξανθιώτες να έχουν πολλά παράπονα και στο 88′ ο Φωτιάδης απέβαλε απο τον πάγκο του Ορφέα τον Μπάμπη Χατζημεστή. Αυτή η αποβολή αφύπνισε για τα καλά τους ξανθιώτες που με ένα τρομερό σουτ του Κώστα Ξαντινίδη στο 90′ ισοφάρισαν σε 2-2, ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα.

Πλέον στον Ορφέα κοιτούν τους δύο “τελικούς” που έρχονται, αρχικά με τον Άρη Αβάτου για το Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης εκεί οπού δεν  θα αγωνιστεί ο Μακράκης, και εν συνεχεία με την Ελπίδα Σκουτάρεως στις Σέρρες οπού η ομάδα της Ξάνθης θέλει νίκη για να μείνει στην κατηγορία.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ανανίας Φωτιάδης με βοηθούς τους Καμπούρη και Αναστασιάδη όλοι τους της ΕΠΣ Σερρών

ΑΟ Καβάλα: Παγκάκης, Μπλιός(83′ Παυλίδης), Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Αλιατίδης, Ψάλτης, Παπαδόπουλος, Ξόμπλιος, Πάλλας(60′ Κέρθι), Αδαμάκης(60′ Θωμαϊδης) , Βαλαβανόπουλος(83′ Χατζηκυριάκου).

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μακράκης,  Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης(83′ Ζυγκολάρης), Χιντ Ιμέρ(75′ Χατζηπαππάς), Τορομανίδης (58′ Μουμίνογλου), Πασχαλάκης(64′ Ξαντινίδης)

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photos Credit: Proininews.gr, Τάσος Πατσίδης

Share it