Search

LIVE: Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της 21ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Το SportsAddict για ακόμη μία Κυριακή σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τη δράση από τους αγώνες του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και φυσικά των ομάδων της Θράκης, ΑΕ Διδυμοτείχου – Αετός Ορφανού, Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου, Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Μ. Αλ. Ξηροποτάμου και ΑΟ Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης. Το εναπομείιναν ματς της αγωνιστικής είναι το Μ. Αλ. Καρπερής – Ελπίς Σκουτάρεως.

Ρεπορτάζ από τα γήπεδα: Νεκτάριος Αμποβιανίδης & Κώστας Νασούδης.

Το Live συντονίζει: Βλαδίμηρος Αρζίδης.

Το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές, με όλες τις αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 15.00:

Γήπεδο Διδυμοτείχου: ΑΕ Διδυμοτείχου – Αετός Ορφανού

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κοτσάνης(ΕΠΣ Δράμας)

Βοηθοί: Κουβαλάκης, Τσακίρης(ΕΠΣ Δράμας)

Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης(ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Σκούτας, Κώστογλου(ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών

Διαιτητής: Αναστάσιος Ασβεστόπουλος(ΕΠΣ Κιλκίς)

Βοηθοί: Χαραλαμπόπουλος, Παπαδόπουλος(ΕΠΣ Κιλκίς)

Γήπεδο ΔΑΚ Κομοτηνής: Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Μ. Αλ. Ξηροποτάμου

Διαιτητής: Δημήτρης Ψωμόπουλος(ΕΠΣ Καβάλας)

Βοηθοί: Λάζαρης, Καρασαββαίδης(ΕΠΣ Καβάλας)

Γήπεδο Ηράκλειας: Μ. Αλ. Καρπερής – Ελπίς Σκουτάρεως

Διαιτητής: Χρήστος Παυλίδης(ΕΠΣ Ημαθίας)

Βοηθοί: Παρασίου, Χριστοδούλου(ΕΠΣ Ημαθίας)

Γήπεδο Καβάλας: ΑΟ Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης

Διαιτητής: Ανανίας Φωτιάδης(ΕΠΣ Σερρών)

Βοηθοί:  Καμπούρης, Αναστασιάδης(ΕΠΣ Σερρών)

 

14:35 Πάμε σιγά-σιγά στις συνθέσεις των αναμετρήσεων των ομάδων της Θράκης, ξεκινώντας απ’ την Καβάλα και το κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι του Ορφέα, με τον Α.Ο.Καβάλα.

Α.Ο. Καβάλα: Παγκάκης, Μπλιος, Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Αλατιάδης, Ψάλτης, Παπαδόπουλος, Αλαμάκης, Ξόμπλιος, Πάλας, Βαλαβανόπουλος.

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τσάκωνας, Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Χιντ, Τορομανίδης, Πασχαλάκης.

14:40 Συνεχίζουμε με τις συνθέσεις απ’το ΔΑΚ Κομοτηνής και το παιχνίδι των υποβιβασμένων Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου και Μ. Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου: Κορωνάκης, Χατζήπαπα, Γάιδας, Μίλλερ, Λεφής, Κούτρας, Στοΐνοβιτς, Μουρατίδης, Πανουργιάς, Κρασσώνης, Μαυράκης.

Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου: Ζιάκας, Κεχαγιάς, Κοναξής, Γκαρακλίδης, Βραμέσαλης, Μπάμπουρας, Καράμπελας, Καραγκιοζίδης, Παπίτσας, Αμαραντίδης, Μπερούκας.

14:50 Πάμε στο Παραλίμνιο και το παιχνίδι του πρωταθλητή Απόλλωνα με τον Άρη Αβάτου.

Απόλλων Παραλιμνίου: Σαββίδης, Λιάρας, Τσαούσης, Λαβίδας, Δέντσας, Μερεσιώτης Μουτεσίδης, Ρούμπος, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Μεταλλίδης.

Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Παπαδιώτης Κουτσούμπας, Δόντσος, Σαρρηγιαννίδης, Βαφειάδης, Κοτόπουλος, Χαριτίδης, Γκέκας.

14:55 Στην πόλη των κάστρων και στην αναμέτρηση της Α.Ε.Δ. με τον Αετό Ορφανού, έχουμε:

Α.Ε.Διδυμοτείχου: Συριτούδης, Νικολαΐδης, Καζάλας, Χρίστεφ, Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Καπετανίδης, Πατιαλιάκας, Σουλεΐμάν, Γιαννόπουλος, Ιντζές.

15:03 Έναρξη των αναμετρήσεων

15:04 Στην διάρκεια του Live Blog θα έχουμε και τις συνθέσεις απ’τα υπόλοιπα ματς…

15:10 Στο 8′ η πρώτη αξιοσημείωτη στιγμή στην Κομοτηνή, η οποία ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ο Γκαρακλίδης εκτέλεσε το φάουλ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

15:18 Δύο ακόμη καλές στιμγές για τον Ξηροπόταμο στην Κομοτηνή. Ο Μπερούκας στο 16′ δεν βρήκε στόχο στο σουτ που επιχείρησε, ενώ στο 17’ο Κορωνάκης απέκρουσε διαδοχικά τα σουτ Μπάμπουρα και Μπερούκα.

15:22 Το πρώτο γκολ της αγωνιστικής σημειώνεται στο “Ανθή Καραγιάννη” με τον Α.Ο.Κ. να ανοίγει το σκορ απέναντι στον Ορφέα Ξάνθης.

15:23 Ο Αδαμάκης είναι αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ιδανικό τελείωμα, με την φάση να πυροδοτεί μεγάλη ένταση, καθώς οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μη τήρηση του fair play. Ήταν τόσα πολλά τα νεύρα μάλιστα, που ο Ορφέας έμεινε με 10 καθώς αποβλήθηκε ο Μακράκης, με το ίδιο να συμβαίνει και με τον Γουνελά, τον γυμναστή του Α.Ο.Κ.

15:30 Χωρίς κάποια αλλαγή στα ματς. Δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος στα περισσότερα γήπεδα λόγω της κακοκαιρίας.

15:35 Φτάνει κοντά στο γκολτο Σιδηροχώρι. Στο 24′ είναι το οριζόντιο δοκάρι που σταματά το μακρινό σουτ του Κρασσώνη.

15:36 Γκολ για το Σιδηροχώρι στο ΔΑΚ Κομοτηνής! Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου -Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 1-0.

15:39 Γκολ στο Διδυμότειχο για την Α.Ε.Δ.! Α.Ε.Διδυμοτείχου -Αετός Ορφανού 1-0!

15:40 Ο Πανουργιάς απ’τα 11 βήματα είναι ο σκόρερ του γκολ για το Σιδηροχώρι στην Κομοτηνή. Το πέναλντι είχε κερδίσει ο Στοΐνοβιτς.

15:41 Με πολύ ωραίο γυριστό σουτ, μετά από κεφαλιά πάσα του Καπετανίδη, έπειτα από φάουλ του Πετρόπουλου, η Α.Ε.Δ. έφτασε γκολ που την βάζει μπροστά στο παιχνίδι με τον Αετό.

15:45 Ματσάρα γίνεται στο “Ανθή Καραγιάννη”, εκεί όπου το παιχνίδι είναι στο 2-1, με τα τέρματα του Ξόμπλιου στο 35′ και του Τορομανίδη στο 39′Α.Ο. Καβάλα -Ορφέας Ξάνθης 2-1

15:46 Γκολ για το Σιδηροχώρι! Διπλασιάζει τα τέρματά της η Δόξα με τον Στοΐνοβιτς να “τσιμπάει” την μπάλα πάνω απ’ το σώμα του τερματοφύλακα του Ξηροποτάμου και να κάνει το 2-0.

15:47 Προηγείται εδώ και περίπου ένα πεντάλεπτο, ο ΄Νέστος Χρυσούπολης της Δόξας Προσκυνητών με 1-0. Το γκολ ο Χούσινετς στο 39᾿. Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών 1-0.

15:45 Ημίχρονο στις αναμετρήσεις με το ενδιαφέρον να είναι στο “κόκκινο”. Τα βλέμματα στρέφονται περισσότερο σε Παραλίμνιο, Καβάλα και Διδυμότειχο, όπου κρίνεται η παραμονή στην κατηγορία. Με τις συνθήκες όπως διαμορφώνονται τώρα η Α.Ε.Δ. φτάνει τους 28, όσους και ο Ορφέας Ξάνθης με τον Άρη Αβάτου να πηγαίνει στους 30.

Τα αποτελέσματα στο ημίχρονο:

ΑΕ Διδυμοτείχου – Αετός Ορφανού 1-0 

Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου 0-0

Δόξα Ν.Σιδηροχωρίου – Μ.Αλεξ. Ξηροποτάμου 2-0

Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης 2-1 

Μ.Αλεξ. Καρπερής – Ελπίς Σκουτάρεως 1-0 

Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών 1-0 

 

16:05 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονα σ’ όλα τα παιχνίδια. 

16:10 Γκολ για τη Δόξα Προσκυνητών! “Σεφτέ” στα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου κάνει ο Χρήστος Βάσκος, ο οποίος ισοφαρίζει για τους Προσκυνητές! Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών 1-1

16:15 Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για το Σιδηροχώρι να τριπλασιάσει τα τέρματά του. Στοΐνοβιτς, Πανουργιάς και Κρασσώνης έφυγαν στην αντεπίθεση, όντες τρεις εναντίον ενός αμυνόμενου, ο τελευταίος όμως δεν έκανε καλό τελείωμα.

16:21 ΓΚΟΛ για το Σιδηροχώρι! Ο κρασσώνης μπορεί να μην κατάφερε να βρει δίχτυα πριν λίγα λεπτά, σέρβιρε όμως το γκολ για τον Λεφή, ο οποίος με προβολή από κοντά μετά από φάουλ του συμπαίκτη του έκανε το Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου -Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 3-0. 

16:24 Παραμένει το 2-1 στην Καβάλα και το 1-0 στο Διδυμότειχο. Ο Ορφέας παρά το γεγονός πως είναι με 10, το παλεύει στο “Ανθή Καραγιάννη” με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν απωλέσει δύο καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 51’ο Βαλαβανόπουλος σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 60’ο Πάλλας από κοντά δεν βρήκε στόχο. Στο Διδυμότειχο, η Α.Ε.Δ. δεν απειλείται ιδιαίτερα, ενώ θα μπορούσε να κάνει το 2-0 με τον Σιμτσάκη στο 58.

16:34 Καμία αλλαγή στα παιχνίδια. Μπαίνουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο και η αγωνία για τις αναμετρήσεις που κρίνουν την παραμονή είναι στο κατακόρυφο.

16:38 Εντυπωσιακή επέμβαση του τερματοφύλακα του Σιδηροχωρίου Κορωνάκη σε προσπάθεια του Μπάμπουρα.

16:40 Χαμένο τετ-α-τετ για τον Άρη Αβάτου στο Παραλίμνιο με τον Κοτόπουλο!

16:44 Μειώνει ο Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου σε 3-1 στο ΔΑΚ Κομοτηνής με τον Κεντόγλου μετά από φάση διαρκείας.

16:46 Ο Κουμπρόγλου κάνει το 3-2 για τον Ξηροπόταμο και δίνει ενδιαφέρον σ’ ένα μέχρι πριν από πέντε λεπτά “τελειωμένο” ματς. Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 3-2.

16:48 Λίγο έλειψε να γίνει το 3-3 στο ΔΑΚ Κομοτηνής, αλλά ο Κορωνάκη είπε “όχι” στοπ Γκαρακλίδη.

16:50 Γκολ για τον Ορφέα Ξάνθης! Ο Ξαντινίδης με ασύλλυπτο σουτ από μακριά ισοφαρίζει για τον Ορφέα Ξάνθης που αγωνίζεται για πάνω από μία ώρα με παίκτη λιγότερο στην Καβάλα! Α.Ο. Καβάλα -Ορφέας Ξάνθης 2-2!

16:52 Γκολ για τον Άρη Αβάτου! Ο Δόντσος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των εν δυνάμει πρωταθλητών και σφραγίζει την παραμονή του Άρη Αβάτου στην κατηγορία!

17:00 Τέλος σε όλες τις αναμετρήσεις. 

Σας ευχαριστούμε που παρακολουθησάτε μαζί μας την εξέλιξη των αναμετρήσεωντου 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ακολουθεί εντός λίγων δευτερολέπτων νέα ανάρτηση με την βαθμολογία και τα αποτελέσματα!

 

Τη live ενημέρωση στηρίζουν οι επιχειρήσεις:

Γεωργικά Εφόδια ΛΙΑΓΚΗΣ

Στον «Λιάγκη» μπορείτε να βρείτε γεωργικά είδη, σπόρους, λιπάσματα,γεωργικά προϊόντα και γεωργικά φάρμακα, εξαιρετικής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές. Θα μας βρείτε επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 87 στην Κομοτηνή.

Λεχούδης

Η εταιρία Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

The Cups

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Περί Ανέμων & Υδάτων

peri anemon kai ydaton

Στο Περί Ανέμων & Υδάτων μπορείτε να απολαύσετε μοναδικούς αρωματικούς καφέδες και ροφήματα, να παρακολουθείσετε τους αγαπημένους σας αγώνες, να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια, τάβλι και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Νικηφόρου Φωκά 2 στον πεζόδρομο του ταχυδρομείου στην Αλεξανδρούπολη.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

 

Share it