Search

“Σάρωσε” με 3 χρυσά και 7 συνολικά μετάλλια ο Μιρμάνης Ξάνθης που αναδείχτηκε πρώτος σε όλη την Ελλάδα στην κατηγορία Νέων Ανδρών-Γυναικών!

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τζούντο που διεξήχθη στην Ξάνθη, με τον σύλλογο της πόλης “Μιρμάνη” να αναδεικνύεται πρώτος ηλικιακή κατηγορία Νέων Ανδρών-Γυναικών με συγκομιδή 3 χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο και γενική συγκομιδή 19πόντων.

Μάλιστα να σημειώσουμε πως ο ξανθιώτικος σύλλογος δεν έμεινε μόνο σε αυτά τα πέντε μετάλλια καθώς κατέκτησε ακόμη δύο στην κατηγορία των Κορασίδων Α’.

Πιο συγκεκριμένα η “dream team’ του Βλαδίμηρου Ηλιάδη επιβεβαίωσε της μεγάλες προσδοκίες των ιθυνόντων του συλλόγου, με τους Μάρκο Παπαδόπουλο στα -100, Γιώργο Ζαφειρίδη στα 81 και το Νίκο Τσούλφα στα 60 να κατακτούν την πρώτη θέση στην Ελλάδα, ενώ εξαιρετική πορεία είχε και ο Έκτορας Κιουρτζίδης που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα +100.

Αυτή η συγκομιδή έφερε πρώτο τον Μιρμάνη στην κατηγορία Νέων, μαζί με το Αμύνταιο στους 18 βαθμούς, όμως το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε η Σιμέλα Κιριμλίδου έφερε μόνο πρώτο στην γενική κατάταξη τον σύλλογο της Ξάνθης.

Ευχάριστη έκπληξη, όχι για τους προπονητές του συλλόγου, αποτέλεσε και η παρουσία των δύο Κορασίδων του συλλόγου με την Χριστίνα Χατζηκυριακίδου στα 36, και την Αλεξάνδρα Ζαφειρίδου στα 55 κιλά να έχουν εξαιρετικές εμφανίσεις και να κατακτούν αμφότερες το χάλκινο μετάλλιο.

Σύσσωμη η ομάδα δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια του Δημάρχου Ξάνθης, Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου που έδωσε το παρών και μαζί με τους Αντίδημαρχους Στέφανο Ιγαννίδη και Θωμά Ηλιάδη στήριξαν τις προσπάθεις του Ξανθιώτικου συλλόγου.

Share it