Search

Με μεγάλο διπλό στην έδρα του πρωταθλητή Απόλλωνα εξασφάλισε την παραμονή ο Άρης Αβάτου!

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο εξασφάλισε την μαθηματική παραμονή του ο Άρης Αβάτου, που έφυγε νικητής απο την έδρα του πρωταθλητή του πρώτου ομίλου Απόλλωνα Παραλιμνίου κερδίζοντας με 1-0 χάρις σε τέρμα του Βασίλη Δόντσου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ελαφρώς καλύτερα πίεσαν όμως όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Αβάτου ισορρόπησε και απείλησε μάλιστα με σουτ των Σαρηγιανίδη και Χαριτίδη, ενώ στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα με εκατέρωθεν καλές στιγμές. Μετά το 75′ η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη βρίσκοντας χώρους έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με τον Κοτόπουλου, αλλά και το σουτ του Χαριτίδη που χτύπησε στο δοκάρι του Σαββίδη. Τελικά και αφού οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Δέντσα με δεύτερη κίτρινη, ηθελημένη κάρτα όπως και αυτή του Λιάρα που απο τον πάγκο είδε την δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

Τελικά στο 90+2 ο Βασίλης Δόντσος με σουτ έκανε το 0-1 και έδωσε το έναυσμα σε παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση να ξεσπάσουν σε πανηγύρια για την εξασφάλιση της παραμονής. Μια εξαιρετική σαιζόν για την ομάδα του Αβάτου που στην πρώτη της παρουσία σε Εθνική κατηγορία καταφέρνει πέρα απο τα εύσημα για την παρουσία της να εξασφαλίζει και  την παραμονή της στην κατηγορία.

Πλέον άπαντες στο Άβατο στρέφουν την προσοχή τους στον μεγάλο τελικό της 25ης Μαρτίου κόντρα στον Ορφέα, οπού οι Κυπελλούχοι Ξάνθης θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους, ενώ το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου αναμένεται εορταστικό. Απο την άλλη οι παίκτες του Παύλου Δημητρίου είχαν το μυαλό τους στον Κυριακάτικο τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών κόντρα στον Πανσουλιακό αλλά και στα πλέι οφ ανόδου στη Football league που θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες του Αβάτου έκαναν pasillo στους πρωταθλητές του πρώτου ομίλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης με βοηθούς τους Σκούτα και Κώστογλου.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Π.Δημητρίου): Σαββίδης, Λιάρας(65΄ Πολυζωίδης), Τσαούσης(65΄ Τάκας), Λαβίδας, Δέντσας, Μερεσιώτης Μουτεσίδης, Ρούμπος(46΄ Τσομαχασβίλι), Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης(85΄ Κουλτσιάκης), Μεταλλίδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς(70΄ Μελισσόπουλος), Παπαδιώτης Κουτσούμπας, Δόντσος, Σαρηγιαννίδης, Βαφειάδης, Κοτόπουλος(87΄ Ταχτσίδης), Χαριτίδης(90΄ Πιφτικής), Γκέκας(80΄ Καλαϊτζίδης).

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it