Search

Είναι διαφορετικό να είσαι Ξάνθη! Η ξεχωριστή και όμορφη αφιέρωση των Νέων του ΑΟΞ

Επιστροφή στις νίκες για τους Νέους της Ξάνθης, που έφυγαν με το διπλό απο την Γλυφάδα κερδίζοντας με 1-0 τον Πανιώνιο, που αγωνίστηκαν έχοντας διπλό κίνητρο.

Τόσο τη νίκη για να ξαναμπούν σε τροχιά οκτάδας, όσο και για την πολύ όμορφη κίνηση που προχώρησαν με το φινάλε του αγώνα. Οι παίκτες της Ξάνθης μαζί με τον προπονητή της ομάδας Κώστα Προδρομίτη και τον βοηθό του Κυριάκο Παπαδόπουλο πήραν την φανέλα με το νούμερο 17 θέλοντας να αφιερώσουν αυτό το αποτέλεσμα στον μεγάλο απόντα.

Ο λόγος για τον Κώστα Δουλγέρη που τραυματίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό, με τον τραυματισμό του να είναι αρκετά πιο σοβαρός απ’ ότι φαινόταν αρχικά, με τον νεαρό Θεσσαλονικιό μέσο να χάνει πιθανότατα τα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας μέχρι το φινάλε της περιόδου.

Έτσι οι συμπαίκτες, η δεύτερη οικογένεια του αν θέλετε, μια και η ομάδα Νέων που αποτελείται κατά βάση απο την περσινή Κ17 του ξανθιώτικου συλλόγου έχει τρομερό δέσιμο με τα παιδιά πέρα απο συμπαίκτες να είναι και πάρα πολύ καλοί φίλοι.

Share it