Search

Έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Χρυσούπολη η Δόξα Προσκυνητών!

Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε η Δόξα Προσκυνητών κόντρα στον Νέστο Χρυσούπολη στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της για την Γ’ Εθνική!

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς, η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη, παρ’όλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, κατάφερε να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 42′ και να κερδίσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν για άλλη μια φορά σε πολύ καλή μέρα τον Νικολίτσα, ο οποίος με τις καίριες επεμβάσεις του, κράτησε τον βαθμό της ισοπαλίας. Να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από την διαιτησία για την φάση της αποβολής του Χούσινετς, αλλά και για ένα μαρκάρισμα στον Λαδάκη στο 90′, στο οποίο ζήτησαν πέναλτι. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης και η αποθέωση που γνώρισε ο Αντώνης Λαδάκης, που βραβεύτηκε πριν την έναρξη του ματς, αφού αυτό ήταν ένα από τα τελευταία παιχνίδια της καριέρας του.

Στα αγωνιστικά ο Νέστος ξεκίνησε πιο δυνατά απειλώντας με τον Κοβάτση και τον Φεράρι, με τον Νικολίτσα να βρίσκεται σε ετοιμότητα. Στο 24′ η Δόξα απείλησε για πρώτη φορά με το σουτ του Βάσκου, που απομάκρυνε σε κόρνερ ο Αθανασίου, στο 28′ και το 30′ και πάλι ο τερματοφύλακας των Προσκυνητών αποσώβησε τις προσπάθειες των Φεράρι και Μαϊδανού, στο 33′ οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων απομάκρυναν πάν στην γραμμή το πλασέ του Μαϊδανού και στο 36′ η προσπάθεια του Σιχλιμοίρη δεν βρήκε στόχο. Στην τελευταία αξιόλογη στιγμή του πρώτου μέρους ο Χούσινετς έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Δόξα ισοφάρισε με τον Βάσκο, ο οποίος επωφελήθηκε από το λάθος του Ναουμίδη και έγραψε το 1-1. Στο 60′ το σουτ του Κοβάτση μπλόκαρε ο Νικολίτσας, στο 63′ και το 70′ ο γκολκίπερ των Προσκυνητών πραγματοποίησε δύο ακόμα εντυπωσιακές αποκρούσεις στις προσπάθειες των Φεράρι και Λαδάκη και στο 89′ η κεφαλιά του Κοβάτση πέρασε λίγο άουτ, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ασβεστόπουλος, που είχε για βοηθούς τους Χαραλαμπόπουλο και Παπαδόπουλο από τον σύνδεσμο Κιλκίς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νέστος Χρυσούπολης: Αθανασίου, Παυλακάκης, Φραγκούλης, Χούσινετς, Ναουμίδης, Λαδάκης (90+2′ Κλοκίδης), Φεράρι (85′ Φαμπιόλ), Παπαδόπουλος, Κρολ (54′ Αϊβάζογλου), Κοβάτσης, Μαϊδανός (63′ Τσάκωνας).

Δόξα Προσκυνητών: Νικολίτσας, Κελεσίδης (13′ Πατούλιας), Μόσχος, Καραγιαννίδης, Γιολδάσης, Τρίχας, Παγώνης (46′ Δημητριάδης), Χακάν, Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Πότσης (62′ Κρεμμύδας).

*Φώτο αρχείου

Share it