Search

Στοίχημα: Στήριγμα η Μπόρνμουθ

Σάββατο σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει έξι παιχνίδια συνολικά. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από την Πρέμιερ Λιγκ, την Τσάμπιονσιπ, την Α’ Ισπανίας, την Α’ Γαλλίας, την Α’ Τουρκίας, αλλά και το πρωτάθλημα μπάσκετ της Ισπανίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας προκειμένου να καταλήξετε σε αυτή που ταιριάζει στα δικά σας χαρακτηριστικά.

Παίρνει τη νίκη η Μπόρνμουθ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από την Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Μπόρνμουθ – Γουέστ Μπρομ. Εντός έδρας έχει τον… τρόπο της η Μπόρνμουθ, στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε εκεί ηττήθηκε μόνο από την Τότεναμ, ενώ επιθετικά βρίσκει λύσεις και σκοράρει συνήθως περισσότερα από δύο τέρματα. Σήμερα έχει την ευκαιρία να κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία, απέναντι σε μία Γουέστ Μπρομ που είναι τελευταία στη βαθμολογία και μακριά από τη “βάση” της μετρά επτά διαδοχικές ήττες. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα, είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους αντιπάλους τους και μπορούν να φτάσουν στη νίκη. Θα πάμε, επομένως, με τον “άσσο” σε απόδοση 1.90.

Καθαρίζει” η Φούλαμ

Συνεχίζουμε με Τσάμπιονσιπ και την αναμέτρηση Φούλαμ – ΚΠΡ. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, ειδικά εντός έδρας είναι ασυναγώνιστοι καθώς έχουν κερδίσει και στα εννέα τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει μπροστά στο κοινό τους, ενώ στα πέντε πιο πρόσφατα δε δέχθηκαν καν γκολ! Φιγουράρουν εντός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ για την άνοδο και σήμερα φιλοξενούν την ΚΠΡ η οποία είναι ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά, καθώς ούτε με υποβιβασμό κινδυνεύει, ούτε τα πλέι οφ προλαβαίνει. Φόρμα, κίνητρο και έδρα μας οδηγούν στο να στηρίξουμε την Φούλαμ, η οποία θεωρούμε ότι θα φτάσει σχετικά άνετα στην τελική επικράτηση γι’ αυτό θα επιλέξουμε τον “άσσο” με χάντικαπ -1 γκολ σε απόδοση 1.90 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Φούλαμ με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν κερδίσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Με τα γκολ στο Σαν Σεμπαστιάν

Περνάμε στην Α’ Ισπανίας και τον αγώνα Ρεάλ Σοσιεδάδ – Χετάφε. Εξαιρετική είναι η παρουσία της Ρεάλ Σοσιεδάδ εντός έδρας, είναι ιδιαίτερα παραγωγική και σκοράρει με μεγάλη άνεση. Αμυντικά, ωστόσο, αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα και είναι χαρακτηριστικό ότι είδε την εστία της να παραβιάζεται στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η Χετάφε, από την πλευρά της, προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες (Ρεάλ Μαδρίτης 3-1, Λεβάντε 0-1) και σήμερα θα επιδιώξει να βγάλει αντίδραση. Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο “Ανοέτα”, στο 1.90 βρίσκουμε το Goal / Goal και θα μπει στις επιλογές μας.

Παίρνει το ντέρμπι η Φενέρ

Η επόμενη “στάση” γίνεται στο σούπερ ντέρμπι για το πρωτάθλημα της Τουρκίας, Φενέρμπαχτσε – Γαλατασαράι. Η Φενέρ αναζητά τη νίκη η οποία θα την φέρει στο -3 από την κορυφή, στην οποία βρίσκεται η Γαλατασαράι, και θα την ξαναβάλει δυνατά στο “κόλπο” της διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, από την πλευρά της, εκτός έδρας δεν πείθει ιδιαίτερα και είναι χαρακτηριστικό ότι στις οκτώ τελευταίες “εξόδους” της για το πρωτάθλημα έχει υποστεί έξι ήττες. Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους (αήττητοι στα 23 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους κόντρα στη Γαλατά σε όλες τις διοργανώσεις) και θα τους στηρίξουμε, επιλέγοντας τον “άσσο” σε απόδοση 2.40.

Κερδίζει η Ανζέ

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από την Α’ Γαλλίας και τον αγώνα Ανζέ – Καέν. Οι δύο ομάδες χρειάζονται ακόμη κάποιους βαθμούς για να μην κινδυνέψουν με υποβιβασμό, οι γηπεδούχοι έχουν δείξει αρκετά καλό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα, καθώς έχουν υποστεί μία μόλις ήττα στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς τους (2-1-1) και αυτή από την Παρί Σεν Ζερμέν, εκτός έδρας με 2-1. Η Καεν, από την πλευρά της, είναι μία “σκληροτράχηλη” ομάδα, αλλά ειδικά μακριά από το γήπεδό της δυσκολεύεται πολύ να σκοράρει, πόσω μάλλον σήμερα που θα παραταχθεί χωρίς έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της, τον επιθετικό Ρόνι Ροντελέν. Η Ανζέ έχει το προβάδισμα και θα τη στηρίξουμε πηγαίνοντας με τον “άσσο” σε απόδοση 2.00.

Νίκη για Μπανταλόνα

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση Μπανταλόνα – Ομπραντόιρο. Από 12 διαδοχικές ήττες έρχονται οι γηπεδούχοι και σήμερα η νίκη για αυτούς αποτελεί επιτακτική ανάγκη, καθώς ακολουθούν τέσσερα πολύ δύσκολα ματς, με Τενερίφη και Σαραγόσα εκτός έδρας και με Ρεάλ Μαδρίτης, Γκραν Κανάρια εντός. Η Ομπραντόιρο μακριά από τη “βάση” της δυσκολεύεται αρκετά, με το ρεκόρ της στο φετινό πρωτάθλημα να είναι 3-8 και αποτελεί μία “βατή” αντίπαλό για την Μπανταλόνα. Θα πάμε, επομένως, με τη νίκη της γηπεδούχου ομάδας, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share it