Search

Δείτε πως θα ξεκινούσαν οι 12 μονομάχοι της Α’ ΕΠΣ Θράκης τα play-off και play-out με βάση την βαθμολογία της 20ης αγωνιστικής!

Δύο στροφές απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης και οι θέσεις σε play-off και play-out κλείδωσαν.

Πάμε να δούμε την βαθμολογία με την οποία θα ξεκινούσαν οι δύο ομάδες στα μίνι πρωταθλήματα με βάση την υπάρχουσα βαθμολογία. Υπενθυμίζουμε πως η βαθμολογία που έχει συγκεντρώσει η κάθε ομάδα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος διαιρείται με το 3. Σε περίπτωση κλασματικού αριθμού η στρογγυλοποίηση γίνεται προς τα πάνω (π.χ. 22/3=7,3=8), ενώ επίσης να τονίσουμε πως ο πρώτος του κάθε μίνι πρωταθλήματος, δηλαδή ο 1ος και ο 7ος της σεζόν, ανάλογα με την διαφορά τους με τον 2ο και τον 8ο αντίστοιχα κερδίζουν και βαθμούς μπόνους. Συγκεκριμένα αν η διαφορά είναι 1-3 βαθμοί τότε κερδίζουν από έναν βαθμό, αν είναι 4-6 βαθμοί τότε παίρνουν δύο επιπλέον βαθμούς ενώ αν η διαφορά είναι μεγαλύτερη των 7 βαθμών, τότε στην βαθμολογία τους προστίθενται 3 βαθμοί.

Αναλυτικά:

PLAY-OFF

  1. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 16
  2. ΠΑΟΚ Κοσμίου 16
  3. Δόξα Γρατινής 16
  4. Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 15
  5. Ελπίδα Σαπών 14
  6. Δόξα Σώστη 11

PLAY-OUT

  1. Ορφέας Ξυλαγανής 9 (7+2 bonus)
  2. Αναγέννηση Παγουρίων 6
  3. ΠΑΟΚ Κομοτηνής 5
  4. Κομψάτος Πολυάνθου 4
  5. ΑΟ Μεσσούνης 4
  6. Ορφέας Στρύμης 3

Share it