Search

Photos: Κέρδισε το ντέρμπι με Απόλλωνα Ξάνθης η Βιστωνίδα και τον προσπέρασε στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης!

Σημαντική νίκη που τον βάζει στην πρώτη επτάδα της βαθμολογίας πέτυχε η Βιαστωνίδα που κέρδισε τον Απόλλωνα Ξάνθης με 2-1 και τον προσπέρασε στην βαθμολογία, ενώ ήταν η μοναδική ομάδα της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης που διατήρησε την έδρα της για την 19η αγωνιστική καθώς όλα τα υπόλοιπα ματς έληξαν με νίκες των φιλοξενούμενων.

Σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη παρουσία αρκετού κόσμου και κάτω απο εξαιρετικές καιρικές συνθήκες οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 9′ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα όταν μετά απο σέντρα του Δρακίδη ο Άγγελος Τουρατζίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Βιστωνίδα, που έμεινε μέχρι το φινάλε παρά τις εκατέρωθεν καλές στιγμές που χάθηκαν.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 47′ ο Φώτης Βίντος με το που πέρασε στο ματς με πλασέ εντός περιοχής έκανε το 1-1, με τους γηπεδούχους όμως στο 65′ με τον Καμπουρίδη να βρίσκουν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα παίρνοντας εκ νέου το προβάδισμα. Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν την ισοφάριση όμως στην καλύτερη στιγμή του Απόλλωνα ο Λαπαδώνης σταμάτησε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Γκασπαριάν στο 80′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Γιώργο Πασχαλίδη και Γιώργο Γκώγο

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ(Γ. Μπούτσεκ): Λαπαδώνης, Φραγκούλης, Σιράκ(68′ Κοσμίδης), Μακρίδης(87′ Μουστάκης), Δρακίδης, Καραμανάβης(68′ Τοπούζογλου), Κυράπογλου, Ταίρης, Ξενιτίδης, Τουρατζίδης, Καμπουρίδης(89′ Λιαπάκης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ(Δ. Μπακάλογλου): Αραμπατζής, Μαγδαλιανίδης(69′ Σελβίδης), Κυρκούσης(46′ Βίντος), Αναστασιάδης, Παρσαντανιάν, Μπαζοίδης(75′ Γκασπαριάν), Ντζομιάδης, Θεοδωρίδης(46′ Ταχτσίδης), Μαρκοσιάν, Κατσιλίδης, Κολγκιώνης

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it