Search

LIVE: Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι συνεχίζονται σήμερα τα LIVE του Sportsaddict με τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής τ της Α’ κατηγορίας, που θα διεξαχθούν σήμερα Κυριακή 11 Μαρτίου.

Με όλους τους αγώνες να ξεκινούν στις 15:00, το Sportsaddict θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη των παιχνιδιών με τα γκολ και τους σκόρερ από όλα τα ματς. Το LIVE θα ανανεώνεται, όποτε υπάρχει αλλαγή σκορ σε κάποιο παιχνίδι, οπότε θα πρέπει να πατάτε είτε ανανέωση είτε F5.

Την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Απο το 1997 όταν και ιδρύθηκε το γυμναστήριο DYNAMIC BODY CLUB είναι εδώ για να σου δώσει όσα θές σε ένα καλό γυμναστήριο απο εξειδικευμένους γυμναστές. Διαθέτει χώρους ελεύθερων βαρών , fitness , τμήματα αεροβικής γυμναστικής (aerobic) , τμήματα πολεμικών τεχνών ( Kick boxing , πυγμαχία , krav maga , Jiu Jitsu) , power plate καθώς και τμήματα Zumba & Belly Dance. Tα προγράμματα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.  Επίσης κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση του γυμναστηρίου μπορεί να γίνει προσωπική προετοιμασία αθλητών σε όλο το φάσμα των αθλημάτων καθώς και προετοιμασία σε αθλήματα για σχολές σωμάτων ασφαλείας.

Το La Bombonera Cafe-Bar and More ανανεώθηκε και σας περιμένει στον καλαίσθητο πολυχώρο του με 2 ορόφους στην Βασιλίσσης Σοφίας 8 στην Ξάνθη. Στο 1ο όροφο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό ή το τσίπουρό σας σε συνδυασμό με τους εκλεκτούς μεζέδες της Κυρίας Κατερίνας οι οποίοι έχουν μεγάλη ζήτηση, βλέποντας παράλληλα τους αγαπημένους σας αγώνες ή ακούγοντας ποιοτική μουσική.

Ο 2ος όροφος προσφέρεται καθημερινά ως αναγνωστήριο για τους φοιτητές σε συγκεκριμένες ώρες με ειδικές τιμές. Επίσης η τοποθέτηση ενος μεγάλου προτζέκτορα σας δίνει τη δυνατότητα για σεμινάρια ή παρουσιάσεις. Ακόμη κάθε Σάββατο μετά τις 23:00 χορεύουμε σε ρυθμούς tango/latin/salsa.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ PREGAME ΤΗΣ Α’ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 15:00 όταν και δοθεί η σέντρα:

ΑΟ Βιστωνίδα – Απόλλων Ξάνθης  2-1(Τελικό Αποτέλεσμα)

Σκόρερ:8′ Τουρατζίδης, 64′ Καμπουρίδης – 47′ Βίντος

Διαιτητές: Ανεστίδης, Γκώγος, Πασχαλίδης Γ.

Γήπεδο Πηγαδίων: ΑΕ Ξάνθης – Ερμής Μάνδρας  0-2(Τελικό Αποτέλεσμα)

Σκόρερ: 83′ Τσάνης, 89′ Ταιφούρ

Διαιτητές: Τζεβελεκίδης, Γκοντόλιας, Βαμβακίδης

Γήπεδο Πετεινού: Άρης Πετεινού – Ασπίδα Ξάνθης  0-1(Τελικό Αποτέλεσμα) 

Σκόρερ: 45′ Χριστοφορίδης(π.)

Διαιτητές: Κιοτζένης, Δρακίδης, Κηλικιώτης

Γήπεδο Μαγικού: Αστέρας Μαγικού – Ηρακλής Ζυγού   0-2(Τελικό Αποτέλεσμα)  

Σκόρερ: 38′ Κωφφίδης(π.), 85′ Πιλτικάκης

Διαιτητές: Σουρουτζίδης, Κοτινούδης, Τζιβαρτζίδης

Γήπεδο Σελίνου: Άτλας Σελίνου – Νέστος Κύρνου  0-1(Τελικό Αποτέλεσμα)

Σκόρερ: 80′ Ισμέτογλου Ονούρ

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Οτουζμπίρ, Ιωαννίδης Μιχάλης

Γήπεδο Κεντητής: Κεντητή – Αναγέννηση Θαλασσιάς   1-2 (Τελικό Αποτέλεσμα) 

Σκόρερ: 18′ Ρεσήτογλου Ενίς / 17′ Κοτζάκελης, 64′ Τουργαίδης

Διαιτητές: Ουζουνίδης, Ζαφειρίου, Τσεκμές

Εχίνος Σπορ – Π. Μ. Κουτσού  3-0 α.α.

Share it