Search

Το τελευταίο πεντάλεπτο “καταδίκασε” σε ήττα τους Κύκλωπες που είχαν το “πάνω χέρι” στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς!

Ενδεχόμενη νίκη των Κυκλώπων στο σημερινό παιχνίδι με τον Ζαφεράκη, θα τους έδινε ένα προβάδισμα στην “μάχη”  παραμονής. Στο ουδέτερο κλειστό γυμναστήριο των Φερών (το Μ. Παρασκευόπουλος, η έδρα των Κυκλώπων, φιλοξενεί Πανελλήνιο OPEN Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης), η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έδειξε απ’  την αρχή, πως ήταν αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους για να πάρει τους δύο βαθμούς. 

Όντως αυτό συνέβη, με τους Κύκλωπες να είναι καλοί στον αγωνιστικό χώρο σε ένα παιχνίδι με πολύ πάθος. Ήταν τέτοια η ένταση, που οδήγησε τον Νίκο Ισλανίδη, play των Κυκλώπων στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης με ασθενοφόρο,  μετά από σκληρό μαρκάρισμα αντιπάλου. Η διάγνωση, εξάρθρωση χεριού και η θεραπεία, τοποθέτηση νάρθηκα για ένα εικοσαήμερο.

Ακόμη και χωρίς τον Ισλανίδη, οι κύκλωπες βρήκαν τις λύσεις και με μεστό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση είχαν σταθερά το προβάδισμα, μέχρι και το ημίχρονο που τους βρήκε μπροστά στο σκορ με 16-14.

Οι Χαραλαμπίδης και Πιστόλας, έβρισκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα διατηρώντας το προβάδισμα για την ομάδα τους μέχρι και το 40ό λεπτό. Μεταξύ 40′ και 45′  οι τυπικά γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν, ενώ ο Ζαφειράκης έβαλε το γκολ που του επέτρεψε να ισοφαρίσει. Σ’ αυτό το διάστημα ο τοπ σκόρερ σήμερα για τους Κύκλωπες, Χαραλαμπίδης, αποκόμισε ένα τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε μέχρι το τέλος.

Στα επόμενα δέκα λεπτά, Κύκλωπες και Ζαφειράκης παρέμειναν κοντά στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν σταθερά βραχεία κεφαλή ενός τέρματος.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο, η κούραση κατέβαλλε τους Κύκλωπες, που είχαν ήδη μία απώλεια και τραυματία γήπεδο τον Χαραλαμπίδη. Οι λίγες επιλογές σε συνάρτηση με τις πολλές του αντιπάλου που είχε γκολ από 11 διαφορετικούς σκόρερ, έγειραν τη ζυγαριά στην πλευρά των φιλοξενούμενων, με τους γηπεδούχους να τα παίζουν όλα για όλα για την παραμονή τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Πεντάλεπτα: 03-03, 05-05, 08-05, 13-11, 14-13, 16-14 (ημ), 18-16, 21-20, 21-21, 23-24, 25-26, 27-30.

Α.Σ. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (Παπαχρήστου):  Γλήνιας, Κωστόπουλος (3), Βαρδάκας, Λαιλισίδης (4), Πιστόλας (7), Ξηρόπουλος, Καραβασίλης, Τζίνεβης (2) , Τζάντζαλης, Χαραλαμπίδης (11), Μπασδάνης, Ισλανίδης, Χαραλαμπάκης.

Ζαφειράκης Νάουσας (Γούπης): Βλάχος (2), Πίτος, Θεωδορόπουλος (2), Διδασκάλου (1), Ρότσιος (2), Αρβανιτίδης (1), Παντελίδης (5), Κορώνας (3), Τζηγαρίδας (11), Καραμπέλκος Αρ.(3), Καραμπέλκος Αλ., Κόρζνας, Δεληχρήστος.

 

Share it