Search

Πεντάρα παραμονής στο Σιδηροχώρι απο τον Ορφέα Ξάνθης ενόψει “τελικών”!(+pic)

Κανένα δικαίωμα αμφισβήτησης του υψηλού κινήτρου του δεν άφησε κόντρα στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ο Ορφέας Ξάνθης, που κέρδισε με 5-2 την ομάδα της Κομοτηνής και πλέον με καλή ψυχολογία ετοιμάζεται για τους “τελικούς” παραμονής αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή δεν είχε καμία όρεξη για αστεία, μπαίνοντας δυνατά στο ματς πιέζοντας και στο 26′ με τον πρώτο της σκόρερ Χίντ Ιμέρ να ανοίγει το σκορ. Μάλιστα δύο λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους η ομάδα της Ξάνθης βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Μαυρόπουλο να σκοράρει για το 2-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι παίκτες του Ορφέα “καθάρισαν” το ματς φτάνοντας το σκορ μάλιστα μέχρι και το 5-0, σκοράροντας αρχικά στο 48′ με τον Ξαντινίδη για το 3-0 και εν συνεχεία με τον Χίντ Ιμέρ στο 53′ για το 4-0 και το νεαρό Γλεντή Ζιγκολάρι που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς στο 73′ διαμορφώθηκε το 5-0.

Το εύρος του σκορ αφύπνισε την ομάδα της Κομοτηνής που μείωσε με τον Λεφή στο 80′ και στο 87′ με τον Πανουργιά διαμόρφωσε το τελικό 5-2

 

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Ξάνθης έφτασε τους 28 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους απο την ΑΕ Διδυμοτείχου, και στα εναπομείναντα δύο εκτός έδρας ματς με Καβάλα και Σκούταρι αναζητά ένα διπλό. Τον μεγάλο τελικό της 25ης Μαρτίου για το Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης περιμένει η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που εδώ και καιρό έχει υποβιβαστεί.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ηλίας Χάψας με βοηθούς τους Βερνέζη και Κουκούμη της ΕΠΣ Σερρών

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Μαλαδένης(75′ Κιούρτ), Μπουνταγκίδης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Τορομανίδης(56′ Μουμίνογλου), Ξαντινίδης(65′ Ζιγκολάρι), Χιντ, Πασχαλάκης(80′ Χατζηπαππάς)

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου: Κορωνάκης, Παρασκευόπουλος(59′ Αλεξακούδης), Πλασταράς(46′ Κρασσώνης), Μίλλερ, Λεφής, Κούτρας, Στοΐνοβιτς, Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Κοσίης(53′ Πανουργιάς), Μουρατίδης(64′ Αντρέου)

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΔΥΟ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Share it