Search

Νίκη στο ντέρμπι με Προσοτσάνη και μόνο του στη 2η θέση το Δημοκρίτειο!

Η ομάδα του Δημοκρίτειου Κομοτηνής ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με τον ΑΟ Προσοτσάνης, επικρατώντας 29-24 και μένοντας μόνο της στην 2η θέση του 3ου ομίλου της Α2 κατηγορίας χάντμπολ των γυναικών (με τις Δραμινές να έχουν όμως ένα ματς λιγότερο), δύο βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους Κύκλωπες Αλεξ/πολης.

Τα κορίτσια του Ιορδάνη Γιαννακού κατάφεραν από το 30′ και μετά να χτίσουν μία διαφορά στο σκορ και να πάρουν τελικά το δίποντο. Άντεξαν στην πίεση των φιλοξενούμενων και όταν έπρεπε να σκοράρουν και να κρατήσουν τη μπάλα το έκαναν.

Για το Δημοκρίτειο σε εξαιρετική κατάσταση ήταν η γκολκίπερ Μπαλασούδη που έκανε σημαντικές αποκρούσεις, ενώ στο σκοράρισμα συνέβαλε τα μέγιστα η Παπαδοπούλου που σημείωσε 9 τέρματα, με την Σαρνταρίδου να ακολουθεί με 7. Για την Προσοτσάνη πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Μωυσιάδου με 7 γκολ.

Ο προπονητής της ομάδας κ. Γιαννακού δήλωσε στο SportsAddict μετά τον αγώνα:

«Όλες οι αθλήτριες πάλεψαν σήμερα για τη νίκη και δεν υστέρησε καμία σε απόδοση. Θέλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο και να πω ένα ευχαριστώ στα κορίτσια μου που απέδειξαν στο γήπεδο ότι είναι καλύτερες».

Τα 5λεπτα: 3-0, 4-2, 7-6, 9-7, 11-9, 16-10 (ημίχρονο), 19-10, 20-11, 23-16, 25-18, 26-21, 29-24 (τελικό).

Δημοκρίτειο Κομοτηνής (Ι. Γιαννακού): Παπαδοπούλου 9, Κάτσινου 4, Βλαχοπούλου 2, Τσινίκα, Σαρνταρίδου 7, Παναγιωτάκη, Λαμπροπούλου 2, Μπαλασούδη, Δαδάκου 1, Τσακούμη, Βελέμ 4, Στράντζαλη, Κροκίδα, Μεταξά, Απαζίδου.

ΑΟ Προσοτσάνης (Γ. Κίλκος): Σαμπαντζή, Λεμνίδου, Αμβροσιάδου 2, Καλαϊτζίδου 2, Ιωαννίδου 1, Δουλκερίδου, Μωυσιάδου 7, Σπυριδοπούλου 1, Δικμάνη 1, Τσαλκίδου, Κατσιγιάννη 5, Σεβδιλή 5, Γαιρετίδου, Κομσίου, Παναγιωτίδου, Βουτσινά.

 

 

Share it