Search

“Κόλλησαν” στο μηδέν Άρης Αβάτου και ΑΕ Διδυμοτείχου(+pics)

Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχάσουν γρήγορα οι ιθύνοντες και  των δύο ομάδων, Άρης Αβάτου και ΑΕ Διδυμοτείχου έμειναν στο 0-0 αποτέλεσμα που χάλασε και τους δύο.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Αβάτου ήταν ελαφρώς καλύτερη, απείλησε δύο φορές με τον Μελισσόπουλο με τον Συριτούδη και στα δύο σουτ να δηλώνει παρών. Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες έδειχναν πως θέλουν το γκολ της νίκης αλλά χωρίς να ρισκάρουν αμυντικά, με την καλύτερη φάση του αγώνα να ανήκει στους φιλοξενούμενους όταν μετά απο αναμπουμπούλα ο Γιαννόπουλος απο πλεονεκτική θέση αστόχησε σε κεφαλιά.

Σε μια φάση που ωστόσο η ομάδα του Έβρου είδε την ατυχία να της χτυπά την πόρτα, καθώς ο Κάρεν Αβογιάν τράκαρε με τον Αμουτζάκη και αποχώρησε τραυματίας με το ασθενοφόρο απο το γήπεδο της Φελώνης.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Αβάτου ψάχνει πλέον μια νίκη για να πανηγυρίσει την μαθηματική παραμονή της, ενώ η ΑΕ Διδυμοτείχου θέλει μόνο νίκη στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με Ορφανό και Παραλίμνιο στην έδρα της χωρίς ωστόσο να εξαρτάται μόνο απο αυτήν αν θα παραμείνει στην κατηγορία καθώς θέλει αντιστοίχως με τις δικές της νίκες να μην πάρει νίκη ο Ορφέας στα δύο δικά του ματς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αριστείδης Λυμπούδης με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Τσιότσιο της ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Τουργαίδης, Σαρηγγιανίδης, Ευθυμιάδης(80′ Βαφειάδης), Κοτόπουλος(69′ Γκέκας), Χαριτίδης(90+ Ψεμματάς), Μελισσόπουλος(90+ Τιφτίκης)

ΑΕ Διδυμοτείχου: Συριτούδης Κ., Νικολαΐδης, Παντελίδης, Χρίστεφ, Καπετανίδης, Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν(85′ λ.τρ. Παπούδης), Σουλεϊμάν(67′ Σιμτσάκης), Γιαννόπουλος, Ιντζές.

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΔΥΟ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

 

Share it