Search

Στοίχημα: Με Αμπερντίν και Ανζέ

Σάββατο σήμερα, το κουπόνι πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και το Betarades.grέχει ξεχωρίσει πέντε παιχνίδια! Συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από την Πρέμιερ Σκωτίας, την Α’ Γαλλίας, την Α’ Ολλανδίας, τη Σούπερλιγκ, αλλά και το μπάσκετ.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι για παράδειγμα η Betshop, προκειμένου να ποντάρετε με απόλυτη ασφάλεια στους αγώνες που επιλέγετε!

Κερδίζει η Αμπερντίν

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με το δυνατό σημείο της ημέρας το οποίο προκύπτει από την Πρέμιερ Σκωτίας και τον αγώνα Πάρτικ Θιστλ – Αμπερντίν. Οι διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλες, καθώς οι μεν γηπεδούχοι βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη και οι δε φιλοξενούμενοι στην 3η θέση. Η Αμπεντίν μπορεί να προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, αλλά το έργο της ήταν αρκετά δύσκολο, καθώς φιλοξενήθηκε από τη Χιμπέρνιαν και υποδέχθηκε τη Σέλτικ. Σήμερα, απέναντι σε μία κατώτερη αντίπαλο, η οποία μάλιστα μετρά τέσσερις διαδοχικές ήττες, μπορεί να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Θα πάμε, επομένως, με το “διπλό” σε απόδοση 1.85.

Μπορεί η Ανζέ

Συνεχίζουμε με Γαλλία και την αναμέτρηση Μπορντό – Ανζέ. Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση οι Γιρονδίνοι, μετρούν δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια τους, ενώ, από την άλλη η Ανζέ έχει “αφυπνιστεί”, έρχεται από δύο διαδοχικές νίκες, επί των Λιλ (1-2 εκτός) και Γκινγκάμπ (3-0 εντός), ωστόσο η απόστασή της από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι μόλις τρεις βαθμοί και δεν μπορεί να χαλαρώσει. Φαβορί δίνεται η Μπορντό από τις εταιρίες, οι οποίες κατά την άποψή μας αδικούν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν όλα τα φόντα να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Σε απόδοση 1.95 προσφέρεται η διπλή ευκαιρία του Χ2 και θα μπει στις επιλογές μας.

Δεν χάνει η Εξέλσιορ

Περνάμε στην Ολλανδία και τον αγώνα Φένλο – Εξέλσιορ. Τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες μετρούν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δυσκολεύονται να κερδίσουν το τελευταίο διάστημα, έχοντας συμπληρώσει πέντε ματς μακριά από τα “τρίποντα”. Η Εξέλσιορ, από την άλλη, την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Αλκμάαρ, ηττήθηκε φυσιολογικά με 1-2 εντός έδρας, ωστόσο η Φένλο είναι στα μέτρα της και μπορεί να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί, ότι στις δύο πιο πρόσφατες “εξόδους” της πήρε ισάριθμες νίκες, κόντρα σε Φίτεσε και Χέρενφεν με 1-2 και 0-1 αντίστοιχα. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς σήμερα από το γήπεδο, θα τους στηρίξουμε και θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.88.

Χ ημίχρονο στη Λεωφόρο

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από τη Σούπερλιγκ και τον αγώνα Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης. Οι “πράσινοι” την προηγούμενη αγωνιστική παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μένοντας μάλιστα και με δέκα παίκτες, έφεραν το παιχνίδι στα ίσια και πήραν την ισοπαλία (1-1). Οι Αρκάδες, από την πλευρά τους, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι επικράτησαν 3-2 του ΠΑΟΚ. Στη σημερινή αναμέτρηση, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών και τιμωριών, στη Λεωφόρο, όμως, είναι αποτελεσματικός. Ο Αστέρας διαθέτει ένα καλοδουλεμένο σύνολο, αρκετά ισορροπημένο δείχνει το ματς,. περιμένουμε να κριθεί στο δεύτερο 45λεπτο και θα πάμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο, σε απόδοση 2.00.

Μεγάλο σκορ στη Γερμανία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα για το πρωτάθλημα της Γερμανίας, Τούμπινγκεν – Όλντεμπουργκ. Οι γηπεδούχοι έχουν ουσιαστικά υποβιβαστεί και το μόνο που μπορούν να κάνουν μέχρι το φινάλε της σεζόν είναι να βελτιώσουν, απλά, την εικόνα τους. Διαθέτουν, δε, τη χειρότερη άμυνα της Μπουντεσλίγκα, δεχόμενοι 86 πόντους ανά αγώνα. Η Όλντενμπουργκ, από την πλευρά της, σημειώνει 85 πόντους και “επιτρέπει” 83.3 κατά μέσο όρο. Πιθανότατα, θα γίνει γρήγορο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να μη δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα, θα πάμε με το Over 163.5 πόντους σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share it