Search

Μετάλλια και ρεκόρ στους χειμερινούς αγώνες από τους αθλητές του ΟΦΘΑ

Το δελτίο Τύπου του ΟΦΘΑ:

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Αλεξανδρούπολης οι Χειμερινοί αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών (ηλικίες 9-12 ετών) με τη συμμετοχή 350 περίπου κολυμβητών-τριων της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας & Θράκης.

Με το επίπεδο των αγώνων να είναι υψηλό, η ομάδα μας αγωνιζόμενη με τον πρωτοφανή αριθμό των 75 κολυμβητών-τριών, πραγματοποίησε υποδειγματική εμφάνιση και σκαρφάλωσε στην κορυφή της Περιφέρειας στην άτυπη κατάταξη των Χειμερινών αγώνων με 48 πρώτες, 20 δεύτερες και 16 τρίτες θέσεις στο βάθρο των νικητών (συνολικά 84 φορές στο βάθρο των νικητών).

Στα στατιστικά της ομάδας και των αγώνων :

• Πραγματοποιήθηκαν 13 νέα ρεκόρ ομάδας εκ των οποίων τα 3 ομαδικά από τους Παπαδόπουλο Δημήτρη (3), Πεχλιβανίδη Γιώργο (2), Διαμαντάκη Θεοφάνη (1), Τσομπάνη Αναστασία (2), Παλακίδου Σοφία (2), 4Χ50μ ελεύθερο κορίτσια 10 ετών, 4Χ50μ Μ.Ο κορίτσια 10 ετών, 4Χ100μ. Ελεύθερο κορίτσια 11 ετών.
• Πραγματοποιήθηκαν 118 νέα ατομικά ρεκόρ σε συνολικά 179 αγωνίσματα της ομάδας μας.
• 34 κολυμβητές-τριες κέρδισαν το έπαθλο ατομικής βελτίωσης της ομάδας, μιας και έκαναν ατομικό ρεκόρ σε όλες τους τις κούρσες!
• 47 κολυμβητές-τριες κατάφεραν και γεύτηκαν τουλάχιστον μια φορά τη χαρά του βάθρου!
Μια ομάδα – μια οικογένεια!!!
Ακούγεται πλέον γραφικό και μονότονο…. αλλά ναι… Όλα τα παραπάνω δείχνουν πολύ απλά και για άλλη μια φορά τη πολύ σωστή και οργανωμένη δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα της ομάδας μας εδώ και 14 χρόνια, συνδυάζοντας την σωστή διαπαιδαγώγηση, την άψογα κολυμβητική τεχνική κατάρτιση, τα αποτελέσματα και πάνω από όλα τη διάρκεια στο χρόνο!

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ τέλος σε όλους τους γονείς της ομάδας μας που έδωσαν πραγματικά δυναμικό παρών ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια των κολυμβητών, του προπονητή και της ομάδας.

Keep swimming!!!

Για τον ΟΦΘΑ το Δ.Σ. και ο προπονητής του τμήματος.

Share it