Search

Με Φάκη…on fire κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννενα και προκρίθηκε στο Final 4 η Κ17 της Ξάνθης!(+pics)

Με τον Γιάννη Φάκη να σημειώνει χατ-τρικ απο το πρώτο κιόλας ημίχρονο η Εφηβική ομάδα της Ξάνθης κέρδισε με 3-2 τον ΠΑΣ Γιάννενα και προκρίθηκε και μαθηματικά στο Final 4 του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 14′ πήρε το προβάδισμα με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Σερραίου επιθετικού. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν ισοφαρίζοντας με τον Καραμποίκη στο 32′, με τον Φάκη με κεφαλιά στο 39′ να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα της Ξάνθης. Με τον επιετικό της Ξάνθης να σκοράρει με πλασέ και στο φινάλε του πρώτου μέρους για το 3-1.

Στην επανάληψη η Ξάνθη ήταν καλύτερο, είχε φάσεις για να σκοράρει περισσότερα τέρματα όμως αυτή που κατάφερε να σκοράρει ήταν η ομάδα των Ιωαννίνων που στο 89′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καραμποίκη διαμόρφωσε το τελικό 3-2

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή πέρα απο την πρόκριση επέστρεψαν στην κορυφή του ομίλου καθώς εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό του ΠΑΟΚ κι έχουν πλέον 46 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης 44. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Παπαγεωργίου της ΕΠΣ Θράκης με α’ βοηθό τον Γιώργο Δανδανίδη (ΕΠΣ Θράκης) και β’ βοηθό τον Θόδωρο Κατσαρό (ΕΠΣ Ευρυτανίας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Γκάρας, Ποδάρας (78′ Δημητριάδης), Λεωντσάκος, Τενεκές Δ., Θυμιάνης, Πασσαλής (82′ Τσιεγγελίδης), Γκατζόγιας, Κωσταρέλης (56′ Σπυριδωνίδης), Φάκης, Τσιλιγγίρης (61′ Γκασιμπαγιατζίδης), Κακουλίδης (71′ Κιούπης).

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης

Share it