Search

Οι τρεις μεικτές ομάδες Νέων και η μία των Παίδων που κλείδωσαν την πρόκριση τους στο Final 4!

Με τα τρία απο τα τέσσερα παιχνίδια στους Νέους και ένα στους Παίδες διεξήχθη ο πρώτος κύκλος των προημιτελικών αγώνων στο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ, η πιο ευρέως γνωστό ως πρωτάθλημα μεικτών ομάδων.

Στο Final 4 των Νέων προκρίθηκαν οι ΕΠΣ Κυκλάδες που κέρδισαν με 3-0 την ΕΠΣ Ξάνθης, ΕΠΣ Αχαίας που κέρδισαν με 1-0 την ΕΠΣ Αργολίδας και η ΕΠΣ Μακεδονίας που κέρδισε με 3-0 την ΕΠΣ Μεσσηνίας. Το τελευταίο εισιτήριο θα βγει την Τετάρτη 14 Μαρτίου οπού θα έχουμε επανάληψη του περσινού τελικού στο ματς της ΕΠΣ Σερρών με αυτή του ΕΠΣ Ηρακλείου.

 

Παιχνίδι είχαμε και για τα προημιτελικά των Παίδων με την ΕΠΣ Αθηνών να κερδίζει στα πέναλτι την ΕΠΣ Ηρακλείου με 5-2, κανονικός αγώνας 1-1, και έτσι η Αθήνα έγινε η πρώτη Ένωση που εξασφάλισε την πρόκριση  της στο Final 4. Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα βγουν το διήμερο 14-15 Μαρτίου, καθώς την Τετάρτη 14 Μαρτίου η ΕΠΣ Δράμας θα αντιμετωπίσει αυτή της ΕΠΣ Ηπείρου, ενώ η ΕΠΣ Αχαίας αυτή της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Το τελευταίο εισιτήριο θα βγει την Πέμπτη 15 Μαρτίου με την ΕΠΣ Ξάνθης να αντιμετωπίζει στην Δράμα την κάτοχο του τίτλου ΕΠΣ Μακεδονίας

Share it