Search

Όλα έτοιμα για την έκτη σειρά των αγώνων Run Greece

Η συνέντευξη Τύπου για την 6η σειρά αγώνων Run Greece δόθηκε την Τετάρτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Για έκτη διαδοχική χρονιά επτά πόλεις της χώρας, ανάμεσα τους και η Αλεξανδρούπολη, θα έχουν την ευκαιρία να διοργανώσουν μοναδικούς αγώνες και να δώσουν την ευκαιρία στους πολίτες της να βιώσουν μια μεγάλη γιορτή.

Τον αγώνα της Αλεξ/πολης εκπροσώπησαν στην συνέντευξη ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Εβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Βαταμίδης και ο Τεχνικός Υπεύθυνος του αγώνα Κώστας Πατερόπουλος. Παρών ήταν και ο πρωταθλητής του Εθνικού Μάρκος Γκούρλιας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Δημήτρης Πέτροβιτς (Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Εβρου): «Ηρθαμε γιατί πιστεύουμε στο θεσμό. Είναι ένας θεσμός που στηρίζουμε και θεωρούμε πως δίνει κίνητρα και ιδανικά στην κοινωνία. Μέσα από το δρομικό κίνημα πιστεύουμε πως δημιουργούμε νέες αρχές και αξίες σε μια κοινωνία που έχει βαλτώσει».

Γιάννης Βαταμίδης (Αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης):

«Μεγάλη χαρά να φιλοξενούμε για 5η φορά τον αγώνα. Ξεκινήσαμε με 1.800 δρομείς και φτάσαμε πέρυσι τους 3.500. Προσπαθούμε να κάνουμε ως Δήμος τις απαραίτητες δράσεις για να βοηθήσουμε τους πολίτες να αθληθούν».

Μαρκος Γκούρλιας (πρωταθλητής μεσαίων αποστάσεων):

«Πρόκειται για μία πολύ καλή διοργάνωση που ελπίζω ότι κάθε χρόνο θα γίνεται καλύτερη. Δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους των πόλεων να ξεφεύγουν από την καθημερινότητα. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί ένα καλό πρότυπο για τα νέα παιδιά αλλά και για εμάς γιατί μας δίνει σημαντικές ηθικές απολαβές».

 

Share it