Search

Καλή επιτυχία από την ΕΣΠΕΘΡ σε Έβρο Σουφλίου & Νίκη Αλεξ/πολης!

Ανακοίνωση με την οποία εύχεται καλή επιτυχία στους Έβρο Σουφλίου και Νίκη Αλεξανδρούπολης οι οποίοι ρίχνονται στη μάχη των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Εφήβων & Νεανίδων, εξέδωσε η ΕΣΠΕΘΡ.

Αναλυτικά:

«Με την ευκαιρία της έναρξης του τουρνουά του Β’ Ομίλου της Προημιτελικής Φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ΕΦΗΒΩΝ, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από 08 μέχρι 10 Μαρτίου 2018, καθώς και του τουρνουά του Α’ ομίλου της Προημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ΝΕΑΝΙΔΩΝ, που θα διεξαχθεί στη Λάρισα 08 με 10 Μαρτίου 2018, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ. ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ, εύχονται στους εκπροσώπους της Ένωσής μας, ΑΣΑ ΕΒΡΟ Σουφλίου (Πρωταθλητή Εφήβων) και ΓΣΓ ΝΙΚΗ Αλεξ/πολης (Πρωταθλήτρια Νεανίδων), ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην προσπάθειά των αθλητών, αθλητριών, προπονητών και ανθρώπων των δύο Σωματείων μας, να προκριθούν στην ημιτελική φάση και στη συνέχεια στα final 4 των ΕΦΗΒΩΝ και των ΝΕΑΝΙΔΩΝ, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο ΕΒΡΟΣ θα αγωνισθεί με τον ΣΠΑ Καρδίτσας (08/3), τον Πήγασο Πολίχνης (09/3) και τον ΠΑΣ Ίκαρος (10/3).

Η ΝΙΚΗ θα αγωνισθεί με τον ΑΟ Ηρακλής Ιωαν. (08/3), την ΕΑ Λαρίσης (09/3) και τον ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση (10/3)».

Share it