Search

Αποφασισμένος να φέρει το Final 4 των Εφήβων στην Ξάνθη ο ΑΟΞ! Αίτημα στην Super League

Όπως είχε συμβεί και  πέρσι έτσι και φέτος η Ξάνθη, με δεδομένη την παρουσία της στο Final 4 προχώρησε σε επίσημη πρόταση στην διοργανώτρια αρχή για να φιλοξενήσει στα Πηγάδια την τελική φάση του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Μια πρόταση που αντιμετωπίστηκε θετικά απο την διοργανώτρια αρχή μια και η τόσο η πόλη όσο και οι εγκαταστάσεις του ξανθιώτικου συλλόγου πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να συμβεί κάτι τέτοιο, άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως στην Ξάνθη έγινε και η πρώτη διοργάνωση final 4 του συγκεκριμένου πρωταθλήματος την περίοδο 2012-2013

Η Ξάνθη μοιάζει μια εξαιρετική επιλογή για την διοργανώτρια, που ωστόσο αναμένει κυρίως το τι θα συμβεί στο Νότιο όμιλο οπού Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός μοιάζουν να είναι τα μεγάλα φαβορί ωστόσο Πανιώνιος έχει μαθηματικές ελπίδες. Εν αντιθέσει με τον Βόρειο όμιλο που ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε ήδη ενώ και η Ξάνθη θέλει έναν βαθμό στα επόμενα τέσσερα ματς.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως πέρσι ουσιαστικά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που είχε δηλώσει πρόβλημα και έτσι η τελική φάση έγινε στο Αγρίνιο, κάτι που φέτος με την παρουσία δύο ομάδων απο την Αττική, μία απο την Θεσσαλονίκη και της Ξάνθης, δίνει πολλές πιθανότητες στην ομάδα της Θράκης να πάρει αυτή την διοργάνωση.

 

Φέτος είναι  η χρονιά της Ξάνθης, και έτσι οι ιθύνοντες του ΑΟΞ θέλουν μετά την φιλοξενία της Εθνικής Ελπίδων να υποδεχθούν στα Πηγάδια μετά απο πέντε χρόνια την σημαντική αυτή διοργάνωση.

Share it