Search

Photos: Νίκη-ανάσα κόντρα στην Βιστωνίδα για το Νέστο Κύρνου που αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης!

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη σημείωσε στο παιχνίδι με την Βιστωνίδα ο Νέστος Κύρνου, που επιβλήθηκε με 1-0 χάρις σε τέρματα του Τολγκάι Γκαλίπογλου και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή.

Η ομάδα του Τάσου Κελλίδη μπήκε ελαφρώς πιο δυνατά απο τη νεανική ομάδα της Βιστωνίδας έχοντας δοκάρι στο 20′, όμως οι παίκτες του Γιουράι Μπούτσεκ γρήγορα ισορρόπησαν έχοντας και αυτοί της καλές τους στιγμές στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν  αποφασισμένοι να φτάσουν στη νίκη και στο 67′ ο Γκαλίπογλου με σουτ άνοιξε το σκορ για το Νέστο, ένα γκολ που αποδείχτηκε “χρυσό”, καθώς παρά την πολύ καλή φάση του Καραμανάβη στο 85′ τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Νέστος ανέβηκε στους 10 βαθμούς και ξαναμπήκε στην μάχη της παραμονής, με τους παίκτες της ομάδας του Κύρνου να δείχνουν πως δεν πρόκειται να τα παρατήσουν και θα παλέψουν μέχρι τέλους.  Στους 26 διατηρήθηκε η Βιστωνίδα που δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά και προχωρά στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας του συλλόγου που βρίσκεται  στην μέση της βαθμολογίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Άγγελο Κοτινούδη και Γιώργο Χρυσέλη.

ΝΕΣΤΟΣ ΚΥΡΝΟΥ(Τ. Κελλίδης): Ικρέμογλου, Χασάν Ορτσούν, Τριανταφυλλάκης, Κελλίδης Ν., Μουζαφέρογλου, Αλήογλου,  Βελήογλου Μπερκ., Βελήογλου Μπαϊραμ, Γκαλίπογλου(79′ Μουμίνογλου, 86′ Μουρτεζάογλου), Χαλήογλου(69′ Φερήτογλου), Ισμέτογλου

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ(Γ. Μπούτσεκ): Λαπαδώνης, Φραγκούλης, Σιράκ(69′ Κοσμίδης), Μακρίδης(73′ Λιαπάκης), Δρακίδης, Μαμαλίγκατζης, Κυράπογλου(65′ Καραμανάβης). Ταίρης, Ξενιτίδης(84′ Πετρίδης), Τουρατζίδης, Καμπουρίδης

Share it