Search

Κεραυνός κορυφής και κόντρα στον Βύρωνα, σκόραρε ξανά ο Κριεζής για την Πέρνη των Θρακιωτών!

Με τέρμα του ξανθιώτη επιθετικού, Γιώργου Κριεζή στο 55′ ο Κεραυνός Πέρνης έκανε την ανατροπή και κέρδισε μέσα στο Βερούλειο τον Βύρωνα Καβάλας και ξέφυγε δύο βαθμούς απο την δεύτερη ΑΕΚ.

Η ομάδα του Γιάννη Μαλαμάτα έχοντας στην ενδεκάδα του ξανθιώτη Γεωργούση, Μπουλγκούρα, Κριεζή και Σουκρήογλου, με τους Δεσύλλα και Καρύδη να περνούν ως αλλαγή, μπήκε δυνατά πίεσε έχασε ευκαιρίες όμως στο 25′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Παντελίδη.

Στο δεύτερο μέρος η Πέρνη μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε μέσα σε δέκα λεπτά να ανατρέψει το σκορ, ισοφαρίζοντας αρχικά στο 51′ με τον πρώην μέσο της Ξάνθης Σίμο Παπαστεργίου, και στο 55′ ο Γιώργος Κριεζής με σουτ έκανε το 1-2.

Σημαντικό κομμάτι στη νίκη έπαιξε και ο Γεωργούσης, με τον ξανθιώτη κίπερ στο 57′ να σταματά την εκτέλεση πέναλτι του Βλάχου κρατώντας τη νίκη για τον Κεραυνό Πέρνης.

Πέρα απο τους Θρακιώτες ενδιαφέρον είχε και η συνάντηση τεσσάρων παιδιών που πέρασαν απο τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης, με τον Δελλή να αγωνίζεται για τους γηπεδούχους και τους Προύντζο, Τζιβανόπουλο και Παπαστεργίου για τον Κεραυνό.

Photos Credit: Λάσκαρης Τσούτσας

Share it