Search

Έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της έκτης θέσης ο Ορφέας Ξυλαγανής μετά το διπλό επί του Ορφέα Στρύμης!

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης ο Ορφέας Ξυλαγανής επικράτησε με 1-3 του Ορφέα Στρύμης, πραγματοποιώντας την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να μετουσιώσουν αυτή τους την υπεροχή σε ένα τέρμα. Στο δεύτερο μέρος ξεκίνησαν πιο νωθροί, έμειναν πίσω στο σκορ, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο πραγματοποίησαν μια δίκαιη σε γενικές γραμμές ανατροπή. Από την άλλη ο Ορφέας Στρύμης δικαιούταν κάτι παραπάνω, με βάση την εικόνα που παρουσίασε στο δεύτερο μέρος, μέχρι και το 80′. Πήρε το προβάδισμα, το οποίο όμως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί και στο τελευταίο δεκάλεπτο δέχτηκε τρία τέρματα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο στην ομάδα του Νίκου Κυνηγόπουλου και αυτό θα πρέπει να διορθωθεί εν όψει των Play-out.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και απείλησαν δις στο 6′ όταν ο Μητικάνης πραγματοποίησε διπλή απόκρουση στα σουτ των Γεωργιάδη και Σαμιώτη. Στο 7′ το σουτ οτυ Γεωργιάδη έδιωξε ο γκολκίπερ της Στρύμης σε κόρνερ και πάλι, ενώ στο 16′ το σουτ του Σαμιώτη πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι απέιλησαν για πρώτη φορά στο 27′ όμως η κεφαλιά του Κυνηγόπουλου μετά το κόρνερ του Μακρή έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 42′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ όμως η κεφαλιά του Σαμιώτη, μετά την σέντρα του Γιαννακουδάκη, κατέληξε στην συμβολή των δοκών και εν συνεχεία άουτ.

Στο 46′ το σουτ του Μακρή δεν απείλησε ιδιαίτερα και στο 48′ ο Γλαντζίνας έβαλε την κόντρα στο σουτ του Γεωργιάδη που κατευθύνονταν προς τα δίχτυα. Στο 70′ η Στρύμη άνοιξε το σκορ με το σουτ του Χαλβατζή μέσα από την περιοχή για το 1-0. Στο 75′ η Ξυλαγανή απείλησε ιδιαίτερα με το σουτ του Δαλή που απόκρουσε σε κόρνερ ο Μητικάνης, ενώ από το 80′ και έπειτα άρχισε η αντεπίθεσή της. Στο 80ο λεπτό μετά την σέντρα του Τροκάνα, ο Σαμιώτης με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 83′ ο Αραμπατζής με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-2. Το τελικό 1-3 σημείωσε ο Ιωάννου στο 90′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χούσκογλου που είχε για βοηθούς τους Λάπατα και Πανταζή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ορφέας Στρύμης (Κυνηγόπουλος): Μητικάνης, Καραγεωργίου, Βελαώρας, Δάλκος, Κυνηγόπουλος, Μακρής, Παππάς, Γλαντζίνας, Χαλβατζής (78′ Μαυρόπουλος), Απαλαγάκης, Πολυχρονίδης (82′ Σάββα).

Ορφέας Ξυλαγανής (Τσορμπατζόγλου): Κολτσίδας, Γιαννακουδάκης (65′ Αραμπατζής), Ιωάννου, Ηλιόπουλος, Δημόπουλος (65′ Μακίδης), Λαοπόδης, Κομνηνός (46′ Δαλή Μεμέτ Ισμαήλ), Τροκάνας, Ροδουσάκης, Γεωργιάδης (90′ Ασπρομάτης), Σαμιώτης.

Share it