Search

Photos: Δίχως στάση το τρένο της Ασπίδας Ξάνθης που λύγισε και τον Απόλλων Ξάνθης

Ασταμάτητη η Ασπίδα Ξάνθης που έκανε το 17/17 στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, κερδίζοντας στη Νεάπολη τον Απόλλων Ξάνθης με 1-0.

Στο πρώτο μέρος και λόγω του βαρύ αγωνιστικού χώρου το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου καλό, με ελάχιστες στιγμές απο τις δύο ομάδες με την Ασπίδα όμως να καταφέρνει να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ χάρις σε μια τρομερή έμπνευση του Πεντεζίδη στο 43′ που με τρομερό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Φιλτανίδη για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά έπαιξε ως…πρωταθλήτρια επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό της και δημιουργώντας σωρεία ευκαιρία τόσο με τον Χριστοφορίδη όσο και με τον Δογανίδη που είτε σταματούσαν στον Φιλτανίδη που έκανε σπουδαίες επεμβάσεις είτε αστοχούσαν απο πλεονεκτικές θέσεις. Ενώ στο 78′ οι πρωτοπόροι της Α’ κατηγορίας είδαν να τους σταματά και το…δοκάρι και πιο συγκεκριμένα το οριζόντιο στο δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου. Μοναδική καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ένα μακρινό σουτ του Δημητριάδη στο 75′ που βρήκε στοπ στον Χατζηγεωργίου.

 

Ακόμη πιο κοντά στον τίτλο η Ασπίδα Ξάνθης που συνεχίζει μόνο με νίκες, οδεύοντας όχι μόνο στην άνοδο αλλά και σε ένα ιστορικό ρεκόρ. Απο την άλλη η αξιόμαχη ομάδα του Δημήτρη Μπακάλογλου έμεινε στους 28 βαθμούς και την τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Βαμβακίδη και Ξυνό.

ΑΠΟΛΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ(Δ. Μπακάλογλου): Φιλτανίδης, Αβραμίδης, Κυρκούσης, Κολγκιώνης, Σελβίδης, Παρσαντανιάν(60′ Ταχτσίδης), Βίντος(63′ Μαγδαλιανίδης), Μπαζοίδης, Μαρκοσιάν(66′ Δημητριάδης), Κατσιλίδης, Ντζομιάδης(71′ Νικολαίδης)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Χρ. Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Σαμαράς, Κοντογιαννίδης, Σαρηγιαννίδης, Κοντομιχάλης, Δογανίδης, Πεντεζίδης(85′ Σάββογλου Ρ), Γελαδάρης, Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος(88′ Χατζηπαρασκευάς), Κατσής(71′ Κυριαζίδης)

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it