Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 19η Αγωνιστική-Pre Game (14:30 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict!19η αγωνιστική σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια να βρίσκονται εν όψει! Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις των αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 14:30.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Και αφού θυμηθείτε τα όσα έγιναν στα ματς της προηγούμενης, 18ης, αγωνιστικής, μέσα από τον απολογισμός της, πάμε να ξεκινήσουμε την σημερινή ανάγνωση των αγώνων!

Ξεκινάμε από το γήπεδο της Στρύμης, εκεί όπου ο ο τοπικός Ορφέας υποδέχεται τον Ορφέα Ξυλαγανής. Κρίσιμο το συγκεκριμένο ματς για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι ωστόσο δεν κρατούν την τύχη τους μόνο στα δικά τους…πόδια. Βρίσκονται δέκα βαθμούς πίσω από την έκτη θέση και τα περιθώρια έχουν στενέψει. Από την άλλοι οι γηπεδούχοι βλέπουν τα εναπομείναντα ματς σαν μια καλή προετοιμασία για τα play-out.

Η Δόξα Σώστη υποδέχεται την Δόξα Γρατινής σε ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι μετά το διπλό κόντρα στα Παγούρια βρίσκονται μόλις μία νίκη μακριά από την κατάληψη της έκτης προνομιούχου θέσης. Από την άλλη η ομάδα της Γρατινής μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο του Γιώργου Δίγκα στον πάγκο της, αγωνίζεται σε μια δύσκολη έδρα. Στόχος το διπλό που σε συνδυασμό και με το αποτέλεσμα του ντέρμπυ της αγωνιστικής, δύναται να την ανεβάσει στην πρώτη θέση.

Στον Πολύανθο ο Κομψάτος αντιμετωπίζει τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μια ήττα εντός προγράμματος κόντρα στον Μέγα, ενώ από την άλλη ο Σπάρτακος είχε επικρατήσει της Ξυλαγανής. Φαβορί για την νίκη η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή που παραμένει κοντά στην κορυφή.

Σε ένα ακόμη ματς ανάμεσα σε ομάδες του δεύτερου μισού της βαθμολογίας, ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Παγουρίων. Αμφότεροι προέρχονται από ήττες κόντρα σε Κόσμιο και Σώστη αντίστοιχα. Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες τελευταία, με τον ΠΑΟΚ βέβαια να προέρχεται από μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στο Κόσμιο, σε ένα ματς που δικαιούταν κάτι παραπάνω.

Η Μεσσούνη θα φιλοξενήσει τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Θεωρητικά εύκολο ματς για την ομάδα του Ανέστη Σπυριάδη, κάτι που μένει να αποδειχτεί και στον αγωνιστικό χώρο. Η Μεσσούνη ωστόσο παραμένει πάντα μια ανταγωνιστική ομάδα που μπορεί να πραγματοποιήσει την έκπληξη, κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Τέλος στο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής η Ελπίδα Σαπών φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Αμφότερες οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκη με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει σίγουρα να πραγματοποιήσουν σε γενικές γραμμές μια πιο πειστική εμφάνιση από αυτή της περασμένης αγωνιστικής. Από την άλλη η Ελπίδα δείχνει να έχει βρει και πάλι ρυθμό και με μια ενδεχόμενη νίκη σήμερα θα μειώσει περισσότερο την απόστασή της από την κορυφή.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Ορφέας Στρύμης-Ορφέας Ξυλαγανής

Δόξα Σώστη-Δόξα Γρατινής

Κομψάτος Πολυάνθου-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Αναγέννηση Παγουρίων

ΑΟ Μεσσούνης-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Ελπίδα Σαπών-ΠΑΟΚ Κοσμίου

Share it