Search

Το Σάββατο στο “Φώτης Κοσμάς” το ματς της Α.Ε. Διδυμοτείχου με τη Δόξα Προσκυνητών!

Η προφανής ακαταλληλότητα του ΔΑΚ Διδυμοτείχου να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικό αγώνα, μετά τη χιονόπτωση των προηγούμενων ημερών στην πόλη των κάστρων, οδήγησε τη διοίκηση της Α.Ε.Δ. στην αναζήτηση διαφορετικής έδρας για το παιχνίδι “τελικό” της 19ης αγωνιστικής με τους Προσκυνητές.

Η λύση που προκρίθηκε ως πρώτη επιλογή ήταν το “Φώτης Κοσμάς”, το δημοτικό στάδιο  της Αλεξανδρούπολης. Μετά από ενέργειες της Α.Ε.Δ. (αίτημα στη διοργανώτρια αρχή) και διαβουλεύσεις με τις εμπλεκόμενες πλευρές (υπάρχει προγραμματισμένος ποδοσφαιρικός αγώνας για την Α’ ερασιτεχνική κατηγορία του Έβρου μεταξύ Εθνικού Αλεξ/πολης και ΑΟ Ποντιακού την Κυριακή στις 15:00), λήφθηκε η απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες, η αναμέτρηση με τη Δόξα Προσκυνητών να πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 15:00 στο “Φώτης Κοσμάς”.

Κάμποσα χιλιόμετρα μακριά μακριά απ’ το “σπίτι” της, που η αλήθεια είναι φέτος δεν της προσέφερε τους βαθμούς που περίμενε, η Α.Ε.Διδυμοτείχου θα αγωνιστεί σ’ ένα ματς που η νίκη είναι μονόδρομος , ώστε να παραμείνουν οι ελπίδες παραμονής ζωντανές.

Share it