Search

Ώρα Κυπέλλου για τον Λεύκιππο Ξάνθης! Οι διαιτητές του ημιτελικού και το κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της Ξάνθης

Ένα μεγάλο ματς έχει μπροστά του ο Λεύκιππος Ξάνθης που την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 18:00 θα υποδεχθεί στο “Φίλιππος Αμοιρίδης” τον ΚΑΟ Δράμας στον ημιτελικό του Κυπέλλου “Τάσος Χαραλαμπίδης” της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ένα ματς που έχει φέρει γενικό ξεσηκωμό.

Την αναμέτρηση των δύο πρωτοπόρων των δύο ομίλων του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, και για πολλούς τα δύο μεγάλα φαβορί της χρονιάς για τον τίτλο, θα διευθύνουν οι Ντούρας και Μυσιρλής που ορίστηκαν ως διαιτητές του μεγάλου αγώνα.

Το κάλεσμα του Λεύκιππου Ξάνθης αναφέρει:

Το Δ.Σ. του Λεύκιππου ενημερώνει τους αθλητές και τους γονείς τους ότι οι προπονήσεις των Ακαδημιών δεν θα πραγματοποιηθούντην Τετάρτη 28/2/2018 λόγω της διεξαγωγής του ημιτελικού Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανάμεσα στην ομάδα μας και τον ΚΑΟ Δράμας στο ΑΜΟΙΡΙΔΕΙΟ στις 18.00.

Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για τον Λεύκιππο αφού με νίκη θα συμμετάσχουμε για δεύτερη συνεχόμενη  στον μεγάλο ΤΕΛΙΚΟ .

Σε αυτή μας την προσπάθεια σας θέλουμε όλους ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ. Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες των προπονητών και των παικτών μας και να τους βοηθήσετε να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!

  • Η είσοδος είναι ελεύθερη

Share it