Search

“Πονοκέφαλος” στην Ξάνθη για τους τρεις που συμπλήρωσαν κάρτες ενόψει της δύσκολης συνέχειας

Πέρα απο τα θετικά της νίκης επί του Απόλλωνα Σμύρνης που έδωσαν την ευκαιρία στην Ξάνθη να επιστρέψει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, το παιχνίδι κόντρα στην Αθηναϊκή ομάδα είχε και αρνητική για τον Θρακιώτικο σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα ο Μίλαν Ράσταβατς ενόψει των πολύ δύσκολων αγώνων που έρχονται ξεκινώντας απο το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, θα κληθεί να διαλέξει σε ποια ματς θα εκτίσουν της ποινές τους οι Μάκης Μπαξεβανίδης, Πέταρ Ντουρίτσκοβιτς και Χρήστος Λισγάρας που συμπλήρωσαν κάρτες.

Μάλιστα οι  Μπαξεβανίδης και Λισγάρας θα χάσουν δύο απο τα επόμενα παιχνίδια της ξανθιώτικης ομάδας καθώς ο “Μπαξ” συμπλήρωσε 10 κίτρινες και ο “Λίσγα” 7. Ένα ματς θα χάσει ο Σέρβος χαφ που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

 

Απο εκεί και πέρα τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες την προγραμματισμένη ώρα στο προπονητήριο της ομάδας και λίγο αργότερα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της 23ης αγωνιστικής, να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι τις ασκήσεις τακτικής.

Το ενδιαφέρον της ξανθιώτικης ομάδας εστιάζεται αποκλειστικά στον επόμενο αντίπαλο και την προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι (19:30).

Share it