Search

Νέες διαμαρτυρίες της Νίκης για τη διαιτησία

Τα παράπονα τους για τη διαιτησία του αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων και συγκεκριμένα για μία απόφαση του διαιτητή κ. Μπέλλου που όπως υποστηρίζουν έκρινε το ματς, εξέφρασαν με σχετικό ποστάρισμα στην σελίδα της ομάδας στο facebook οι άνθρωποι της Νίκης Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά αναφέρουν:

«Στην 2η Αγωνιστική της Β’ φάσης βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την Ελπίδα Αμπελοκήπων μέσα στην έδρα τους, αλλά ο αγώνας δεν εξελίχθηκε δυστυχώς όπως θα θέλαμε. Τα κορίτσια μας, έχουν κάνει απίστευτα παιχνίδια, αλλά χθες δε βρέθηκαν στη μέρα τους. Ενώ ξεκίνησαν δυναμικά στο 1ο σετ, βγάζοντας εκτός την επίθεση της Ελπίδας, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και το παιχνίδι έληξε 3-1. Αξίζει όμως τον κόπο να αναφερθούμε σε μια φάση του 4ου σετ… Ενώ η Νίκη είναι πίσω, καταφέρνει να πάρει τέσσερις διαδοχικούς πόντους, να ανεβάσει την ψυχολογία της και να πλησιάσει κάνοντας το σκορ 23-21. Τότε ήταν φυσικά που ο διαιτητής σφυρίζει ως μπλοκ άουτ μια επίθεση της αντίπαλης ομάδας, που έγινε μπροστά του, ενώ εμφανέστατα δεν υπήρχε καμία επαφή και ήταν καθαρό άουτ….. Έτσι αντί να γίνει 23-22 έγινε 24-21…… ΙΣΩΣ να είχαμε πάρει ένα βαθμό, ΙΣΩΣ και περισσότερους, ΙΣΩΣ και κανέναν…. αλλά φτάνει πια… είναι άδικο να επεμβαίνει πάντα κάποιος τρίτος, και να δίνει στο παιχνίδι την τροπή που θέλει αυτός….. Ας αφήσουμε τέλος πάντων τις ομάδες να παίξουν, και ας κερδίσει η καλύτερη…. Φυσικά και υπάρχει ο παράγοντας ανθρώπινο λάθος, αλλά κάποια σφυρίγματα “βγάζουν μάτι”….. Ok δεν παίξαμε καλά, αλλά όχι, η διαιτησία σαφώς δεν ήταν αντικειμενική, έκανε πολλά “λάθη”, με το τελευταίο να είναι το πιο καθοριστικό….. Δε θα μείνουμε όμως σε μια κακή μέρα, μια κακή διαιτησία, μια κακή, για μας, έδρα…. Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι αυτό και συνεχίζουμε!!! Μας περιμένουν τρία δύσκολα, εντός έδρας, παιχνίδια με Ν.Γενεά, Ν.Βότση και Ελπίδα και εκεί εστιάζουμε τώρα την προσοχή μας!!! »

Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που η Νίκη «τα έχει» με την διαιτησία, με την τελευταία να ήταν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στον εκτός έδρας αγώνα με το Ναύαρχο Βότση.

Share it