Search

Μοιράστηκαν βαθμούς και πρόσφεραν θέαμα Ορέστης και Σουφλί (photos)

Τυχεροί ήταν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Ορεστιάδας, καθώς είδαν ένα ντέρμπι με 4 γκολ και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο από τους Ορέστη και Έβρο Σουφλίου. Δύο φορές οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα, αλλά και τις δύο οι γηπεδούχοι είχαν την απάντηση, με το 2-2 να είναι το τελικό σκορ.

Μετά από εκατέρωθεν ευκαιρίες στα πρώτα 45 λεπτά γκολ δεν υπήρχε, αλλά λίγο πριν το φινάλε του α’ ημιχρόνου ο Ασπιώτης με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από κόρνερ του Βασβάνη θα ανοίξει το σκορ για το Σουφλί.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με το χιόνι να κάνει αισθητή την παρουσία του,ο Ορέστης θα φέρει το ματς στα ίσια όταν μετά από σέντρα του Καλυμνιού, ο Θάνος Ρουσσίδης με κεφαλιά θα βρει δίχτυα για το 1-1 στο 58′. Στο 72′ ο Πρεπούδης με πλασέ από κοντά θα βάλει και πάλι μπροστά στο σκορ τους Σουφλιώτες, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Ζλατάνης δεν κατόρθωσε να διώξει τη σέντρα του Βασβάνη. Η ομάδα του Χρήστου Χρηστούδη όμως είχε και πάλι την απάντηση, με τον Ρουσσίδη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα μετά από σέντρα του Πετρόπουλου στο 80′.

Συνθέσεις:

Ορέστης Ορεστιάδας (Χρήστος Χρηστούδης): Ζλατάνης, Κοτζά (46΄Κώστογλου), Ντινούδης, Τζουμακίδης (73΄Ρουσσίδης), Πετρόπουλος (83′ Τσιτσκάρης), Ζότεφ (65΄Οικονόμου), Δαρβούδης, Παρασκευάς, Ρουσσίδης Αθ, Οτέμπερης, Καλυμνιός.

Έβρος Σουφλίου (Πασχάλης Σταματάκης): Δουλούδης, Μπάμνιος, Ράλλης, Μπετζέκας, Κουρούδης, Παπαναστασίου, Πρεπούδης (87′ Γιαννακόπουλος), Δροσάκης, Τσομπανούδης (93′ Σιούης), Ασπιώτης ( 91′ Τσιουμπανούδης), Βασβάνης (84′ Λαζίδης).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος – Βοηθοί: Σαββούδης, Θεοδωρακέλης.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από την σελίδα του Ορέστη στο facebook:

Share it